![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#21 |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 26-12-2006
Model: C-Max
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2005
|
![]()
klei sie to klejem do szyb i bedzie trzymac do konca zycia. trzeba tylko uwazac zeby nie pobrudzic tapicerki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
|
![]()
No niestety, pierwsze słońce i deska znowu powróciła do swojego stanu przed klejeniem. Butapren nie zdał egzaminu w tym przypadku.
|
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Zarejestrowany: 26-12-2006
Model: C-Max
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2005
|
![]()
a widzisz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 24-04-2009
Model: VW Passat B5FL
Silnik: 1.9TDI 130KM
Rocznik: 2001
|
![]()
Sory za odgrzewanego kotleta ale na śmierć zapomniałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie było IDENTYCZNIE.. butaprem chwycił, rewelacja.. pierwsze słońce i puściło.. brrr Spróbuje klejem do szyb skoro mówisz ze bedzie trzymać do końca życia, he he he Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A czym wyczyścić to od BUTAPREMu ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
Witam!!!
Ja też mam problem z rozklejaniem się tapicerki. U mnie rozkleiła się ta, gumowa podkładka na wgłębieniu deski od pasażera. Ostatnio kupiłem jakiś amerykański 2 składnikowy wynalazek w strzykawce z epoksydem, skleiłem nim zderzak i jak na razie trzyma, zastanawiam się czy by tym nie załapać tej gumy. Co myślcie ??? Pozdro |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Zarejestrowany: 16-05-2009
Model: Mondeo Turnier Ghia
Silnik: 1.8 16V
Rocznik: 01.1996
|
![]()
Witam!
Mam ten sam problem ale poczekam na konkretne pomysly innych forumowiczow Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam...
![]() |
#27 |
![]() Zarejestrowany: 13-11-2009
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 16V LPG
Rocznik: 2003
|
![]()
Panowie i dalej nie macie sposobu na to odklejone podszybie? średnio mi się podoba pomysł ściągania całego kokpitu przez głupie podszybie.. a jakby tam jakoś kleju natłoczyć?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Imię: Marcin
Model: BMW 3 touring
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 05'
|
![]()
mozna szybe zdemontowac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#29 |
![]() Zarejestrowany: 13-11-2009
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 16V LPG
Rocznik: 2003
|
![]()
coś mi się wydaje że będę musiał jutro wypić przy tym dwa browary i wymyśle coś na to podszybie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a z boku jak się ściągnie osłonę plastikową słupka która przychodzi do tego podszybia .. to tam widać wtedy deske i to przyklejone podszybie do tej właśnie deski... jakby tam jąś rurke wsadzić i wcisnąć klej?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Imię: Marcin
Model: BMW 3 touring
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 05'
|
![]()