Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Mondeo
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Komunikaty

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 07-07-2006, 15:19   #21
llechu
ford::expert

Model: Mondeo MKIII i Focus MK I
Silnik: TDCI 2.0 115KM i 1.6 16V
Rocznik: 2003 i 2004
Domyślnie

Szukaj przedstawicieli firmy czekram, czy czakram. Tylko niech ci nie zakładają blosa z silniczkeim krokowym. Podobno to porażka.

llechu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-07-2006, 15:24   #22
raf1k
ford::advanced

Model: MK2 ST24
Silnik: 2.5 V6 170PS
Rocznik: 1998
Domyślnie

no tej firmy niestety w bydgoszczy raczej nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. sprawdzilem na ich stronie internetowej... najblizsza ich filia jest 200km od bydgoszczy... wiec by trzeba bylo to rozpatrzec... najpierw musze sie rozejrzec w bydzi

pozdrawiam
rafik

[ Dodano: 2006-07-11, 00:53 ]
Dobra powracam do tematu spalania...

Moj mondek mi nie pali paliwka tylko mi je chleje :/ sam wlalem juz 45 litrow paliwa plus do tego w zbiorniku miaelm jakies 20-25... czyli to jest okolo 65-70 litrow... w tej chwili sotalo mi jeakies niecale 15 litrow... czyli spalilo mi jakies 50-55 litrow... czyli wychodzi mi ze moj mondek pali okolo 15 litrow :fcp16 bozrobilem na tym niecale 400km :/ :fcp16 :fcp16 :fcp16 :fcp16 :fcp16 :fcp16

kurde no bez przesady liczylem sie ze spalaniem w granicach 11 litro a tu mi 15 dopierniczylo... wsazowke od zbiornika mam non stop prawie na dnie co zaleje to ona za chwile na dnie... juz myslaelm ze to wina plywaka wyciagnalem sprawdzielm jak plywak dziala ale on wskazuje wszystko okej... przeczyscielm tak na wszslki wypadek troszke blaszki dogilaem ale wszystko okej... ale kurcze patrze dzisiaj ze wskzowke mam ponad kreska czerwnoa tak o cala grubosdc wskazowki albo troszke weicej nawet ale potem jade i widze ze wskazowka jest pod kreska ktora wskazuje 15 litrow :/ ja juz nie wiem... narazie weim ze mam za niskie obroty w moim mondku.. spadaja nawet do 500... chce przeczyscic krokowca i przeplywomierz chciaelm sie za rto ostatnio zabrac ale zapomnaielm ze tam jest TORX centrowany a narazie takich kluczy nie mam :/ musze sobie sprawic... i tez nie robilem wsumie samoadaptacji po rozlaczeniu aku... bo teraz nei weim czy to robic przy tych obrotach zanizonych i w ogole... :/ chce poejchac do serwisu forda zeby mi sie podlaczyli czy jakis bledow nie ma w czyms bo sam nie wiem co juz moze byc... czy przyczyna moze bc krokowiec przeplywomnierz i brak samoadaptacji?

Help Me... poradzcie co robic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odpowiedz

Zasady postowania