![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 | |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 25-12-2011
Model: MK4
Silnik: Duratorq 2.0 (103 kW)
Rocznik: 2007
|
Cytat:
W lagunie mam zarąbistą jodełkę na tego typu podjazdy a w mondziaku bardziej szosowy bieżnik i to do tego już conieco podtarty. Autko łapało większy poślizg więc automatyka musiała bardziej odpuszczać obroty. Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Zrobił się z tego całkiem ciekawy artykuł o ASR/ESP. |
|
|
|
|
|
|
#22 | ||
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 25-12-2011
Model: MK4
Silnik: Duratorq 2.0 (103 kW)
Rocznik: 2007
|
Cytat:
Tym bardziej że w LagunieII nie miałem nigdy problemu, a podobno to nie jest autko z najwyższej półki jeśli chodzi o rozwiązania techniczne (choć ja pomału zmieniam to zdanie) Cytat:
Z tym że w ja Lagunie nigdy tego nie wyłączam i się wdrapuje w takich miejscach aż miło.....(nie żebym chciał tu wychwalać francuza ale akurat w tej sytuacji sobie radzi lepiej) W mondziaku po prostu będe musiał pamiętać o tym przycisku w lewym górnym rogu konsoli. Jeszcze raz dzięki wszystkim za cenne uwagi. Ostatnio edytowane przez Agnesqa ; 07-01-2012 o 17:06 Powód: pkt 21 regulaminu |
||
|
|
|