![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 26-08-2012
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 tdci 115hp
Rocznik: 2003
|
Kolego po fotkach to każde jest piękne i "nie wyciorane" ;-) Widuje to autko czasami na mieście...
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 25-10-2012
Model: Mondeo MK3 Titanium/ST
Silnik: 2.2 TDCI
Rocznik: 2004
|
OK w takim razie nie ma sensu sobie tym autem tyłka zawracać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poza tym kobieta nie jest zbytnio skora do negocjacji cenowej...pewnie jej ojciec handlarz nie pozwala Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Szukam dalej...
Gdyby komuś wpadło w oko to ogłoszenie i pierwszy raz je dopiero zobaczył : [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] To od razu odradzam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Początkowo auto miało FULL wyposażenie,jasną skórę z navi Denso,szyberdachem itd. Po 3 dniach już auto miało czarną skóre,inną navi brak el.szyb z tyłu,tempomatu itp.a opis ten sam.Specjalnie zadzwoniłem do gościa i zapytałem o co chodzi.Odpowiedział,że to auto z jasną skórą się już sprzedało,a teraz ma drugie z czarną.A zdjęcia zewnętrzne nadal takie same Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak mu o tym wspomniałem to powiedział,że to są takie same auta dlatego zdjęć nie zmieniał hahaha. No większego idioty oszusta nie słyszałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz wychodzi na to,że ma jeszcze trzecie mondeo,tym razem z welurem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dlatego szkoda na to ogłoszenie czasu. Ostatnio edytowane przez master87 ; 12-04-2013 o 11:12 |
|
|
|