![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Łukasz
Model: Focus MK2 Lift
Silnik: 1,8 TDCI 147 KM 337 Nm by GCS TUNING (HEKO)
Rocznik: 2008
|
I jak tam kolego Teyo3 poradziłeś sobie z tematem? Mam podobny problem. Pomożesz?
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
![]() Zarejestrowany: 05-05-2008
Model: Transit
Silnik: 2.2TDCI
Rocznik: 2011
|
Odświeżam temat. Udało się podłączyć i działa? Ten sprzedawca jako jedyny sprzedaje coś takiego na allegro i chciałbym również zamontować w transicie...
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
![]() Imię: Zbigniew
Model: c-max,Ghia
Silnik: 2.0 benz+lpg 145KM
Rocznik: 2007
|
Witam.
Też mam właśnie dylemat czy jest szyna can-bus ,radio mam takie jak w załączniku a w nie długim czasie chciałem wymienić na stacje multimedialną taką [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] do której trzeba dokupić moduł can-bus,chociaż w niektórych stacjach widziałem w komplecie.Chyba pozostaje mi przed kupnem oblukać wtyczki.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez badian3 ; 01-02-2017 o 22:21 |
|
|
|
|
|
#24 |
|
![]() Imię: Wincek
Model: , C-MAX,
Silnik: - 1,8 TDCI
Rocznik: --2008 -2016
|
Przeważnie do sterowania nie potrzeba modułu .
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
![]() Imię: Zbigniew
Model: c-max,Ghia
Silnik: 2.0 benz+lpg 145KM
Rocznik: 2007
|
Tyle udało mi się ustalić ,może komuś się przyda ale chyba będę dalej poznawał temat.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Janusz
Model: S-Max
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2006
|
Odgrzewam kotleta.. sam zamówiłem na znanym portalu dalekowschodnim radio z Androidem i sprzedawca pytał mnie czy ma dać mi kabel z CANem czy bez.. wydaje mi się że bez, bo mam model S-Maxa 2006.
Przy okazji chcę właśnie zmienić prostokątne radio 6000CD na owalnego Androida 7". Ramkę zewnętrzną już mam - czy potrzebuję jeszcze coś innego? (ramka wewnętrzna - konstrukcyjna)? Jak Wasze doświadczenia? |
|
|
|
|
|
#27 |
|
![]() Imię: Adrian
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 100KM
Rocznik: 2010
|
Cześć, to mój pierwszy post na forum, więc witam wszystkich Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U siebie w foczce 2010 kombi amberX 1.6 benzyna mam fabryczną kostkę zarówno z plusem na zapłonie oraz canem - więc kupiłem sterownik na can i z początku myślałem, że wtopa, bo radio nie reagowało na pilota, choć wykrywało zapłon, a przecież odpowiedniego kabelka nie ma w przejściówce do ISO. Trochę pogrzebałem, okazało się, że przecież trzeba to aktywować w radiu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Moje radio to sony mex-xb100bt i należy wejść w menu na wyłączonym radiu tj. kiedy się świeci ekran, ale pokazuje tylko godzinę a następnie do general -> str control i wybrać EXTERNAL pomimo tego co mówią w instrukcji. Dodatkowo tryb zmieni się sam na USER jeśli postanowimy wejść w str edit. No i warto też pamiętać o złączu antenowym, u mnie była potrzebna przejściówka z ISO na DIN. Tutaj kupiłem sterownik: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#28 |
|
![]() Imię: Nikodem
Model: Ford Focus MK2 ST
Silnik: 2.5T
Rocznik: 2008
|
Witam
Posiadam Focusa MK2 FL, z radiem Sony CD 2gen (owalne), potrzebuje pomocy w doborze adapteru do sterowania z kierownicy, ponieważ jest ich sporo na rynku i nie mam pojęcia który z adapterów będzie pasował. Może ktoś montował taki adapter u siebie u mógłby podesłać co to za model. Pozdrawiam Nikodem |
|
|
|