![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 02-09-2013
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 ON 109 KM
Rocznik: 2008
|
Chciałem zakupić te -
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - co myślicie? |
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 01-07-2012
Model: Ford Focus
Silnik: 1,8 TDDi
Rocznik: 1999
|
Dokładnie, zakładam szkieletowe, alca graphit czy jakoś tak. Za któtszą płaciłem 9zł, za dłuższą 12, używam ich tylko w sezonie zimowym, też spokojnie mam je 2 sezony. Sam mam wycieraczki bezprzegubowe z podanych linków, to samo z tyłem, ta na tyle zbiera mi już od ponad 50kkm i nie wygląda, jakby miała przestać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Polecam Ci jak najbardziej alca, bo to dobry stosunek ceny do jakości Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#23 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-04-2014
Model: FF2 FL
Silnik: 2.0/145KM Pb
Rocznik: 2010
|
Motgum - miałem już kilka i byłem zadowolony.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 02-09-2013
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 ON 109 KM
Rocznik: 2008
|
Wziąłem te Alca Heyner Hybrid.
Za przód i tył z przesyłką 70 zł. Tylna jakoś nie chce mi się zamontować bo coś nie pasuję ale to najmniejszy ból bo koszt jej to 5 zł z groszem. Przednie z adapterami zamontowane bez problemu, troszkę bardziej odstają na łączeniu z ramieniem niż te oryginalne fordowskie ale nie przeszkadza mi to, grunt że zbierają elegancko na razie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na tą chwilę polecam ten produkt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 01-07-2012
Model: Ford Focus
Silnik: 1,8 TDDi
Rocznik: 1999
|
Pewnie trzeba troszkę przyszlifować/odgiąć hak mocujący. U mnie tak było przy wycieraczce pasażera.
|
|
|
#26 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 04-06-2010
Model: mondeo mk5
Silnik: 1,5 Ecoboost
Rocznik: 2017
|
Ja wole nie oszczędzać, kupuje oryginalne wycieraczki jak nie w ASO (teraz jest chyba promocja coś między 87 – 100zł) albo kupuje w sklepie internetowym przy okazji kupna innych przeglądowych rzeczy. Wycieraczki te wytrzymują mi 1,5 do 2 lat.
Ps. Jeśli te wymienione wyżej też są równie dobre to też się zastanawiam. Ostatnio edytowane przez mondeouser ; 17-10-2014 o 08:33 |
|
|
|
|
|
#27 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 22-11-2012
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2012