![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#21 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 24-09-2012
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2007
|
![]()
Ponownie witam.
Temat już nie aktualny, sprawa wyjaśniona. W serwisie wyłączyli opcję wycieraczki i spryskiwacza z tyłu pojazdu. Tak więc informacja dla wszystkich posiadających "kombiaczka" za pomocą IDS-a jest to jak najbardziej możliwe. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
ford::amateur
![]() Imię: robert
Model: mk5 titanium kombi
Silnik: 2.0 tdci 180
Rocznik: 2015
|
![]()
Witam.
Mam pytanie odnosnie pracy tylnej wycieraczki ( nie dziala). W trybie manetki od wycieraczek na tyl ( czyli do siebie) nadal dzialaja tylko przednie ( czy oznaczaloby to problem z manetka?) . W kabinie w miejscu gdzie powinien byc bezpiecznik od tylnej wycieraczki ( wedlug instrukcji)nie bylo go ( moze tak ma byc?). Po wlozeniu go nic nie pomoglo. Nie slysze tez przekaznika z tylu ( w bagazniku) . U Was slychac go? Z przodu ( pod klapa) bezpiecznik i przekaznik sa ok. Jesli ktos ma pojecie co moze byc przyczyna prosze o rady.Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
ford::beginner
![]() Imię: Łukasz
Model: Mondeo
|
![]()
Witam.
Jak w temacie. Mam mk4 i przestała działać mi wycieraczka ze spryskiwaniem na tyle. Bezpieczniki sprawdzilem i są ok. Gdzie szukać dalej? Przekaźniki, wiązki czy może ustawienia confortu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
![]()
pisz tak : zaktualizowałem BCM i po jakimś czasie zauważyłem brak wycieraczki tylnej i spryskiwacza tylnego .Może to przypadek i zbieg okoliczności mam taką nadzieję .
A może aktualizacja BCMa wyłączyła tę funkcję ? czy to jest funkcja tylnej wycieraczki w elmconfig ? foto poniżej
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez leszcz ; 22-06-2015 o 22:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
Ty to less oznacza bez
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
I to jest od tyłu wycieraczki
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
ale możemy poczytać z auta i zobaczym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jeśli będzie "bez" zrobimy że będzie "z"
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
Trzeba się jakoś zgrać w czasie
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
Bump: coś mi się wierzyć nie chce aby aktualizacja BCMa wyłączyła tylna wycieraczkę . Zobaczymy i się przekonamy
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]()
Nie ma co tu klikać. Daj znać kiedy i o ktorej ci pasuje, zobaczymy czy to wina tej opcji jak nie to będę szukał dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
tylna wycieraczka |
|
|