Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 17-10-2015, 19:16   #21
kubaw20055
ford::expert

Imię: Kuba
Model: Fiesta mk4 i pół/Fusion FL/ Focus mk3.0/ Fiesta mk7
Silnik: 1.3/1.4 Duratec/ 1.6 TDCI/ 1,25
Rocznik: 2000/2006/2011/2010
Domyślnie Odp: Mondeo mk3 1.8 benzyna 2003 z pakietem ST - co myślicie?

Cytat:
Napisał kael82 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to już po rozmowie ze sprzedawcą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Malowane raty tylnych błotników na łączeniu ze zderzakiem - czyli rzekłbym standardowa przypadłość Focusów, bo po lekturze forum sporo osób też o tym pisało.

Najciekawsze jest to, że absolutnie nie wyraża zgody na podłączenie komputera diagnostycznego. Mam w rodzinie mechanika z odpowiednim sprzętem, który akurat jutro ze mną mógłby to auto szczegółowo obadać. Ale gościu się tak zirytował, że czułem jak przez głośniki moim telefonie wylatuje piana z jego ust Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Mało tego - jak zacząłem o korekcie licznika, że jeśli po zakupie coś wyjdzie to zwracam mu auto, a on oddaje kasę to myślałem, że mnie zaraz złapie za gardło. Żadnego zwrotu, to nie jest sklep z rzeczami z gwarancją i on żadnych zwrotów nie przyjmuje. Taki kupił, nic nie robił i przebieg wpisuje na fakturę. Cyrk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Akurat prokurator się nie będzie pytał czy chce, czy nie chce oddać pieniędzy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Zastanawiam się tylko, czy odbierze ode mnie telefon po raz trzeci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

No i co myślicie? Jechać i oglądać?
I kup tutaj człowieku uczciwie używany samochód w Polsce... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja też szukam od początku roku i jedyne co przychodzi mi do głowy to dozbierać do nowego samochoduGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

kubaw20055 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 17-10-2015, 19:32   #22
kael82
ford::advanced

Imię: Kamil
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi (163KM)
Rocznik: 2010

Dobra, Panowie... Szkoda Waszego czasu na pisanie spostrzeżeń. Odpuszczam to auto nie ze względu na to, że coś z nim nie tak (chociaż jestem o tym wręcz przekonany, że sprzedający również i w tym przypadku ma coś do ukrycia), ale ze względu na to, że sprzedawca chyba trochę za wysoko lata w chmurach, a zadawanie kolejnych pytań powodowało u niego wzrost ciśnienia do poziomu 220/190. Jutro ma dwóch klientów (tak przynajmniej twierdzi) to niech biorą - ja szukam dalej.

I jeszcze zapomniałem dodać, że po zadaniu pytania czy autem można wracać na kołach odpowiedź była standardowa: oczywiście, że można: auto ma polski przegląd i po wykupieniu ubezpieczenia można jechać. Na moje kontrargumenty, że raczej nie można poruszać się niezarejestrowanym nigdzie autem sprzedawca odpowiedział m.in., że sprzedał w tym roku ze sto aut i nikt do niego nie dzwonił z pretensjami.

Życzę powodzenia we wciskaniu kitu jeleniom, a z takim podejściem i traktowaniem klienta nie wróżę panu dobrobytu.

No to lecę przeglądać ogłoszenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A Kubę witam w klubie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Cytat:
Napisał kubaw20055 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jedyne co przychodzi mi do głowy to dozbierać do nowego samochodu
Gdyby tylko było mnie stać to nawet bym się nie zastanawiał i tak właśnie zrobił.

Ostatnio edytowane przez kael82 ; 17-10-2015 o 19:34
kael82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 17-10-2015, 19:52   #23
SRS
Moderator

Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012

bez komentarza

WF0WXXGCDW6U04090 - 05/2011 ok.131kkm
SRS jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 17-10-2015, 20:53   #24
kael82

...a 4,5 roku później jedynie 33kkm więcej. Cuda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

No to już mnie nie dziwi, że facio się z każdą minutą pieklił coraz mocniej. Dla potomnych:

Auto Handel OL-MI
Blok Dobryszyce k.Radomska
ul. Sportowa 17
97-500 Radomsko

Tego sprzedawcy nie polecam. Może inni, "zadowoleni" klienci polecą. Ja, pomimo tego, że nawet nie zostałem klientem - niestety nie.

Ostatnio edytowane przez kael82 ; 17-10-2015 o 20:55
Stary 17-10-2015, 22:24   #25
slawek-kali
ford::expert

Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025

I znowu Robert zabil nadzieje.. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kamil jak chcesz podesle ci kilka opcji, juz sprawdzonych, a ty sobie zdecydujesz czy chcesz.
Mnie telfony w DE nic nie kosztuja, ale zeby byla jasnosc nie bede dzwonil za kazdym i zawracal gitary.
slawek-kali jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 17-10-2015, 22:29   #26
SRS
Moderator

Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012

I znowu Robert zabil nadzieje.. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no wiesz , tylko komuś d.... uratowałem i oczywiście kieszeń Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.....
SRS jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 18-10-2015, 01:34   #27
Rafał A.(antek)
FORD|AUTHORIZED

Model: Mondeo 4_Focus_Focus 2_Galaxy 3
Silnik: 2.5 T_2.0 16V_1.8 16V_2.0 TDCI
Rocznik: '07_'99_'06_'07

NIE MA SIE CO ŁUDZIĆ!!! ja ost myslałem że jak na zegarach jest 240 000 to chyba nikt nie odkręcał ale sie pomyliłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. też odwineli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 18-10-2015, 17:52   #28
kael82

Cytat:
Napisał slawek-kali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I znowu Robert zabil nadzieje..
Heheh... No zabił, Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale nie pierwszego auta szukam i nie będę płakał z tego powodu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Jak to mówią: "Tego kwiatu jest pół światu". 😊

Na forum jeden z kolegów ma ciekawego Focusa, ale z silnikiem Diesla. Sporo przy aucie zrobione, ale - mimo wszystko - w uzywanego Diesla nie wchodzę. Może jak będzie mnie stać na nowe auto to wtedy się zastanowię. Używane auto tylko w benzynie.

Niedługo coś pewnie jeszcze podrzucę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Odpowiedz

Zasady postowania