![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Kuba
Model: Fiesta mk4 i pół/Fusion FL/ Focus mk3.0/ Fiesta mk7
Silnik: 1.3/1.4 Duratec/ 1.6 TDCI/ 1,25
Rocznik: 2000/2006/2011/2010
|
Cytat:
|
|
|
|
#22 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Kamil
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi (163KM)
Rocznik: 2010
|
Dobra, Panowie... Szkoda Waszego czasu na pisanie spostrzeżeń. Odpuszczam to auto nie ze względu na to, że coś z nim nie tak (chociaż jestem o tym wręcz przekonany, że sprzedający również i w tym przypadku ma coś do ukrycia), ale ze względu na to, że sprzedawca chyba trochę za wysoko lata w chmurach, a zadawanie kolejnych pytań powodowało u niego wzrost ciśnienia do poziomu 220/190. Jutro ma dwóch klientów (tak przynajmniej twierdzi) to niech biorą - ja szukam dalej.
I jeszcze zapomniałem dodać, że po zadaniu pytania czy autem można wracać na kołach odpowiedź była standardowa: oczywiście, że można: auto ma polski przegląd i po wykupieniu ubezpieczenia można jechać. Na moje kontrargumenty, że raczej nie można poruszać się niezarejestrowanym nigdzie autem sprzedawca odpowiedział m.in., że sprzedał w tym roku ze sto aut i nikt do niego nie dzwonił z pretensjami. Życzę powodzenia we wciskaniu kitu jeleniom, a z takim podejściem i traktowaniem klienta nie wróżę panu dobrobytu. No to lecę przeglądać ogłoszenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A Kubę witam w klubie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Cytat:
Ostatnio edytowane przez kael82 ; 17-10-2015 o 19:34 |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012
|
bez komentarza
WF0WXXGCDW6U04090 - 05/2011 ok.131kkm |
|
|
|
|
|
#24 |
|
|
...a 4,5 roku później jedynie 33kkm więcej. Cuda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
No to już mnie nie dziwi, że facio się z każdą minutą pieklił coraz mocniej. Dla potomnych: Auto Handel OL-MI Blok Dobryszyce k.Radomska ul. Sportowa 17 97-500 Radomsko Tego sprzedawcy nie polecam. Może inni, "zadowoleni" klienci polecą. Ja, pomimo tego, że nawet nie zostałem klientem - niestety nie. Ostatnio edytowane przez kael82 ; 17-10-2015 o 20:55 |
|
|
|
|
|
#25 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
I znowu Robert zabil nadzieje.. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kamil jak chcesz podesle ci kilka opcji, juz sprawdzonych, a ty sobie zdecydujesz czy chcesz. Mnie telfony w DE nic nie kosztuja, ale zeby byla jasnosc nie bede dzwonil za kazdym i zawracal gitary. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012
|
I znowu Robert zabil nadzieje.. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no wiesz , tylko komuś d.... uratowałem i oczywiście kieszeń Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.....
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 07-10-2004
Model: Mondeo 4_Focus_Focus 2_Galaxy 3
Silnik: 2.5 T_2.0 16V_1.8 16V_2.0 TDCI
Rocznik: '07_'99_'06_'07
|
NIE MA SIE CO ŁUDZIĆ!!! ja ost myslałem że jak na zegarach jest 240 000 to chyba nikt nie odkręcał ale sie pomyliłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. też odwineli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#28 | |
|
|
Cytat:
Na forum jeden z kolegów ma ciekawego Focusa, ale z silnikiem Diesla. Sporo przy aucie zrobione, ale - mimo wszystko - w uzywanego Diesla nie wchodzę. Może jak będzie mnie stać na nowe auto to wtedy się zastanowię. Używane auto tylko w benzynie. Niedługo coś pewnie jeszcze podrzucę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. |
|
|
|
|