![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Jacek
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2012
|
universalas - fajna nazwa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ceny chyba podobne jak wszędzie - czy jednak jest atrakcyjniej ? Oni tam mają fordy ze skandynawii czeslaw555 ?
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
tak, ze Skandynawii dostają nowe auta.
Ceny? Sprawdź Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wg.mnie są trochę niższe
|
|
|
#23 |
|
FCP member
![]() Imię: Przemo
Model: Mazda CX-60 i Puma St-Line
Silnik: 2.5 PHEV 327KM i 1,0 EB 125KM
Rocznik: 2023 i 2020
|
Witam
Dokładnie miesiąc od napisania postu, dzisiaj odebrałem mondeo z pierwszego linku o które pytałem [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Szczególnie chcę podziękować Wojtkowi (wojtekn) za wiadomości na pw - były bardzo przydatne. Wracając do samego auta i sprzedawcy: trafić chyba lepiej nie mogłem. Sprzedawca nie oszczędzał na kasie i dbał o samochód - najlepszym przykładem jest wymiana na żądanie oleju i filtrów w ASO nie na przeglądzie przy 20tys. km a już po 2tys. ze względu na docieranie silnika. Chcąc się pochwalić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., za cenę z ogłoszenia (brutto): w samochodzie zamontowany mam sprzęt audio Alpine (INE-S900R), monitory w zagłówkach także Alpiny, komplet kół letnich 18" na czarnych felgach Ronal R41 Trend z oponami z bieżnikiem ponad 3mm nad znacznik, oprócz tego nówki sztuki nigdy nie zakładane letnie hankook ventus S1 evo2 235/45/R18 z indeksem 98Y (produkcja 0415), bagażnik z 3 uchwytami na rowery Thule, radio cb uniden pro 520xl i jeszcze rejestrator omega 720p. Dzisiaj odbierałem auto i zrobiłem nim prawie 600km. Na autostradzie Kraków - Wrocław zobaczyłem co potrafi ten motor (nawet nie sprawdzałem spalania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). Mam nadzieję, że zadowolenie z zakupu po jakimś czasie nie pryśnie (dlatego szukałem krajowego z pewną historią). Jeszcze raz wielkie dzięki za wszelką pomoc. Przemo |
|
|
|
|
#24 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
No to gratki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ps. blacharsko co bylo robione ? |
|
|
|
|
#25 |
|
FCP member
![]() Imię: Przemo
Model: Mazda CX-60 i Puma St-Line
Silnik: 2.5 PHEV 327KM i 1,0 EB 125KM
Rocznik: 2023 i 2020
|
Blacharsko nic nie było robione (żadnych kolizji czy stłuczek, jedynie jest zadrapanie na klamce kierowcy z parkingu pod marketem i delikatny pająk na lakierze na tylnym zderzaku przy lewym narożniku klapy) w maju 2015 miał przegląd w ASO do gwarancji na perforację i wszystko ok. Ja w maju także pojadę do ASO by nie utracić gwarancji.
Ostatnio edytowane przez przemo_1981 ; 20-12-2015 o 10:51 |
|
|
|
|
#26 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
@przemo_1981
gratki w takim razie i zamykam teraz opisuj w moje autko już Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|