![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
|
tak dokładnie tak podskakiwał obrotomierz . I to nie jest nic groźnego ??
na co jeszcze mogę zwrócić uwagę przy kupnie tego modelu czego dopilnować ?? gdzie zagadnąć ?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
#22 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 24-03-2009
Model: Focus MK3.5
Silnik: 2.0 TDCI 180
Rocznik: 2018
|
Przede wszystkim tego jak odpala po nocy na powietrzu.
Jak są jakiekolwiek nieprawidłowości to omijaj szerokim łukiem - pompa, albo wtryski już są słabe.
|
|
|
#23 |
|
|
no dokładnie tak podskakiwała wskazówka od obrotomierza czyli ten typ tak ma i nie ma się czym obawiać . Koledzy doradzi ktoś jak mam sprawdzić silnik czy poprawnie pracuje ?? na jakie dźwięki mam zwracać uwagę ?? samochód ma najechane 171 tys km czy ten przebieg nie jest za niski ?
|
|
|
|
#24 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
|
Cytat:
tyr tyr tyr i tar tar tar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sorry ale jak Ci poprzez forum to opisać mamy? Weź kogoś kto ma pojęcie o dieslu albo prowadź na sprawdzenie do jakiegoś zakładu jak sie nie znasz
|
|
|
|
|
#25 |
|
|
heh no fakt :P masz racje ok wezmę kogoś jakiegoś mechanika podepnę pod komputer i zobaczymy czy jakieś błędy się pojawią dzięki za pomoc :) :razz:
|
|