![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-08-2008
Model: Focus MK2 Zetec Climate
Silnik: 1.6 115 km
Rocznik: 2005
|
tez mam podobnie. diagnoza: schowek na okulary oraz odklejona uszczelka w drzwiach.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
![]() Imię: Mariusz
Model: Focus MK4
Silnik: 1,5 182 KM
Rocznik: 2019
|
Rozumiem, ze to nie S klasa itp. Ale w Fiacie Bravo 9 letnim deska rozdzielcza mi nie rezonuje i nie skrzypi. Ja wiem, ze jak raz czy dwa zaskrzypi, jak jest mroz to normalne, ale teraz skrzypi na nierownosciach jak jest cieplo.
Psuje to ogolne wrazenie samochodu, który ma 2 tys na liczniku. Wydalem duzo, jak dla mnie, na moj pierwszy nowy samochod i teraz wstyd kogos przewiezc, bo to moim zdaniem nie powinno miec miejsca. Jezdze z kolegami co maja golfy 10 letnie i na kostce nic nie rezonuje. Moim zdaniem, takie skrzypienie nie jest rzecza normalna w nowy aucie i serwis powinien cos z tym zrobic. Jutro podjade i okaze sie co na to fachowcy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Paweł
Model: Ford Focus III
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2015
|
Ciekaw jestem jak zareaguje serwis. Życzę udanej wizyty! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przyjrzałem się dziś ponownie okolicy ekranu. U mnie ugina się powierzchnia centralnie na środku plastiku poniżej ekranu. Po dotknięciu słychać, że definitywnie nie trzyma się to całości.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
![]() Imię: Michał
Model: Focus MK3
Silnik: 1.5 EcoBoost
|
Odnośnie skrzypienia u mnie nawet nie skrzypi a mam wyczulone ucho na różne podejrzane dźwięki, jak się konsolę ręką dociśnie tą z wyświetlaczem to skrzypi strasznie ale na szczęście na nierównościach jest ok. Inna sprawa to spasowanie niektórych elementów we wnętrzu u mnie na przykład słupek (biały) jest źle spasowany z podszybiem na samym końcu (gdzie białe się łączy z czarnym) zgłosiłem na gwarancji i stwierdzili że jest zdeformowany będzie wymiana na nowy. Z innych skrzypień to zaczyna piszczeć lewarek biegów przy wrzucaniu jedynki (problem z wersji przed liftem jest mi znany) no i skrzypienie przedniego zawieszenia to moja największa zmora straaasznie skrzypi niestety serwis nie stwierdził skrzypienia więc umawiam się kolejny raz na wizytę i jazdę z mechanikiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (zapewne skrzypią gumowe poduszki stabilizatorów bo natężenie skrzypienia jest mocno powiązane z tempretaturą i pogodą)
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
![]() Zarejestrowany: 07-11-2014
Model: Focus III
Silnik: 105 KM
Rocznik: 2014
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
|
Bylem dzisiaj w serwisie, ale niestety od reki nic nie mozna zrobic. Zapisalem sie na poniedzialek. Jakos nie byli bardzo zdziwieni, ze zglaszam im taka usterke. W poniedzialek ktos z serwisu bedzie robil jazde probna i szukal skrzypienia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
|
W takim razie czekamy na info czego się Panowie serwisanci dopatrzą. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
|
Witam ponownie. Jestem po wizycie w ASO. Auto zostalo na 4 godziny. Zadzwonili, ze stwierdzili usterke i spasowali elementy kokpitu i juz teraz powinno byc dobrze. Wyjechalem z serwisu, jade do domu, wjezdzam na odcinek z kostki brukowej i ... dalej rezonuje. Jutro ponownie jade . Skoro stwierdzili, ze jest usterka, to niech tak robia, zeby bylo dobrze. Zobaczymy...
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
![]() Zarejestrowany: 07-11-2014
Model: Focus III
Silnik: 105 KM
Rocznik: 2014
|
Mariusz, miałem podobnie. Coś niby zrobili, ale efektu nie ma. Spróbuję jeszcze w innym serwisie - jak nic nie poradzą to chrzanię, niech skrzypi
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|