![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Robert
Model: Focus MK2 1.6B 101KM
Silnik: 1.6benzyna
Rocznik: 2007
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Robert
Model: Focus MK2 1.6B 101KM
Silnik: 1.6benzyna
Rocznik: 2007
|
Dla potomnychGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,
Wycięcie tego alarmu jest możliwe zgodnie z instrukcją zamieszczona kilka postów wcześniej:"witam, ponownie, zlokalizowałem ten dodatkowy obwód, i go połączyłem, ale nadal lipa, potrzebny mi ktoś mądrzejszy ode mnie, być może problem jest w samym immo? nie wiem czy to się zdarza w tych focusach? " Moje problemy wynikały z uszkodzenia dodatkowo pompy paliwaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jestem lżejszy o 1100pln i samochód dziala |
|
|
|
|
|
#23 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
gratulujemy "tylko' pompy paliwa, sąsiad w sylwestra nie odpalił auta, w poniedziałek dowiedział się że to nie pompa, tylko silnik.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: Edge MK2
Silnik: 2.0 EcoBoost
Rocznik: 2019
|
Miałem problem z samoczynnie uruchamiającym się alarmem. Odpiąłem szeroką, białą wtyczkę z centralki i nie mam problemu z odpaleniem/otwarciem auta.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 15-11-2014
Model: Mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 2011
|
Cześć wszystkim,
Chciałbym odnowić post związany z tym alarmem. Nie wiem czy w kluczyku rozładowała się bateria czy coś innego ale nie mogę otworzyć auta z pilota. Gdy otwieram auto z kluczyka to wyje alarm. Mam jakiś kod 4cyfrowy ale nie potrafię go wklepać. Czy gdzieś jest jakaś instrukcja jak wprowadzić ten klucz "krok po kroku" aby odblokować immobilaizer? Auto to Focus MK2 2011 P.S. Wymieniłem baterię w kluczyku i nadal się nie otwiera. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
ford::professional
![]() Imię: Jarek
Model: FF2, FF3, Fiesta mk7
Silnik: 1,6 Pb 101 KM, 1,6 Pb 125 KM, 1,25 Pb 82 KM
Rocznik: 2007,2011,2009
|
Użyj Googla instrukcja jest jeszcze osiągalna np. na "chomiku". Z niej dowiesz się jak użyć PIN, który posiadasz, a na elektrodzie, YT, a także na tym forum są instrukcje o trybie programowania.
|
|
|
|
|
|
#27 | ||
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM