![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Tomasz
Model: S-MAX ST / Focus Active, wnętrze Vignale
Silnik: 2.0 TwinTurbo/1.5 EB
Rocznik: 2020/2020
|
Cytat:
Jak jest problem z kierunkowskazem to albo źle skonfigurowany BCM albo uszkodzona wiązka/gniazdo/lampa.
S-MAX: AmbientLEDx25 /CANbox /Heated 2nd row /2nd USB HUB /DSP B&O / FullDigital FOCUS: AmbientLEDx15 /TSR /DAS /AHB /BLIS /CTA /iACC /PCA /NAVI /Alarm /FrontCAM /CANbox /Towbar /WACM /2nd USB HUB /Electric seats x2 /right door lock switch /storage seat x2
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Karina i Tomek
Model: s-max ST-Line
Silnik: 2,0 tdci bi turbo
Rocznik: 2019
|
dzieki za szybka odpowiedz (tak przypuszczalem ale chcialem sie upewnic) dzieki jeszcze raz
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Piotr
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI 180KM
Rocznik: 2015
|
Podpinam się do tematu bezpieczników. Dzisiaj chciałem wymienić podświetlenie tablicy rejestracyjnej na LED. Niestety zrobiłem zwarcie miernikiem. Przestały mi świecić nawet zwykłe żarówki tablicy. Według instrukcji nie ma bezpiecznika od tych żarówek. Oświetleniem tablicy steruje moduł BCM. W jaki sposób mogę to naprawić ?
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
ford::professional
![]() Imię: Tomasz
Model: S-MAX ST / Focus Active, wnętrze Vignale
Silnik: 2.0 TwinTurbo/1.5 EB
Rocznik: 2020/2020
|
Zacznij od skasowania błędów...
S-MAX: AmbientLEDx25 /CANbox /Heated 2nd row /2nd USB HUB /DSP B&O / FullDigital FOCUS: AmbientLEDx15 /TSR /DAS /AHB /BLIS /CTA /iACC /PCA /NAVI /Alarm /FrontCAM /CANbox /Towbar /WACM /2nd USB HUB /Electric seats x2 /right door lock switch /storage seat x2
|
|
|
|