![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Taka ciekawostka... [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Ford z uporem godnym lepszej sprawy postanowił "iść śladami Tesli"... Tyle, że w Tesli zdaje się m.in. w Cyberpunka będzie można pograć...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#22 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 14-08-2015
Model: Focus
Silnik: 1.5
Rocznik: 2015
|
Heh - na filmie doskonale widac ze dziala to w trybie CarPlay. A ten tryb nie ma dostepu do danych auta. Wiec prawdopodobnie to tylko zabawa na poziomie lokalizacji uzytkownika i rozmawiania przez zestaw glosnomowiacy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Wojtek
Model: Escape
Silnik: 2000
Rocznik: 2023
|
Czy jest ktoś na śląsku co opanuje Fordpass w Escape MK4 03/2023? Trochę będzie off topic ale cała polonizacja + tylne lampy by mnie interesowała.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-06-2023
Silnik: 2.0
Rocznik: 2020
|
Pełna polonizacja będzie ciężka raczej, bo na Sync4 nie ma jeszcze jailbreaka - więc instalacja map EU raczej odpada. Ale paczki głosowe może się uda doinstalować, bo wystarczy zwykła instalacja z autoinstall.lst (punkt 4 tutaj: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]) i zmiany Forscanem w IPC/APIM/ACM.
Do FordPassa to zapewne należałoby zamontować europejski TCU. Z mojego punktu widzenia trochę za dużo kasy za to, aby wystawić się na możliwość kontroli Twojego auta przez kogoś innego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (edytowane, usunąłem informację nt. lamp, bo to, co pisałem, dotyczyło 2020-2022). Ostatnio edytowane przez teiksef ; 19-06-2024 o 11:56 |
|
|
|
|
|
#25 | ||
|
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#26 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Moderator
|
Cytat:
posty na temat Sync 4 przenoszę do odpowiedniego tematu |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
|
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego) Caps lock Ci się nacisnął, to raz. Dwa, być może po prostu się nie zrozumieliśmy, i stąd Twoje bezzasadne inwektywy. Chodziło mi nie o to, czy Sync4 istnieje, ale czy istnieje jailbreak na Sync4. Pomimo wyszukiwania czy czytania wpis po wpisie tego wątku nadal nie widzę informacji o jailbreaku na Sync4. Jeśli wciąż przegapiam jakąś ważną informację, wskaż mi ją proszę - może nawet być z kolejnymi inwetywami pisanymi kapitalikami. Ostatnio edytowane przez Speedo ; 20-06-2024 o 07:10 |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Moderator
|
Cytat:
a tu przykład takiej sytuacji nieudanego przywłaszczenia sobie czyjeś pracy , właściciel softu na tyle był złośliwy że upublicznił go i od razu kilku się złapało na to Ostatnio edytowane przez SRS ; 19-06-2024 o 22:57 |
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
|
Cytat:
Jeśli jest jailbreak na Sync4, opracowałeś go i sobie z niego korzystasz - w porządku. Natomiast mam niestety wrażenie, że to spijanie śmietanki i wołanie kasy za czyjeś rozwiązanie dotyczy raczej osób, które np. aktulnie za kasę polonizują Sync3. Jeden z moich pierwszych postów na tym forum kilka miesięcy temu to była instrukcja, jak spolszczyć Sync3 US MY20, za pomocą narzędzi dostępnych na FMods i Cyanlabs. Ale po 30 minutach od dodania zniknął (dodałem więc gdzie indziej, i linkuję zwykle do [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]) Zabawne, że ludziom z FMods i Cyanlabs nie przeszkadza, że ktoś korzysta z ich narzędzi, a jakiemuś moderatorowi z FordClubPolska to zaprzeszkadzało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|