![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#21 | |
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
ford::expert
![]() Imię: Rafał
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2010
|
![]()
Ale
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
FordPower posiada:
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
![]()
Także tak, kolega dodo02 chciał wyłączać w 2001r a kolega N3RVOU5S został do niego przyspawany niedawno (przeze mnie, przyznaję się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) karnie za tytuł tematu "z odbytu" znaczy niezgodny z regulaminem Forum stąd ta drobna niezgodność wersji, reszta się zgadza, obydwa nie odpalają, jeden z FP drugi z klucza/startstopa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
ford::average
![]() Imię: Dominik
Silnik: 1.6 eb
Rocznik: 2012
|
![]() Cytat:
Cytat:
Mój temat rzeczywiście był bardziej o Ford Power, a nie Start-Stop. Wtedy tak szybko mi się to posypało, że nawet nie zaobserwowałem czy po automatycznym wyłączeniu silnika na światłach sam się ponownie uruchamia. Ale pamiętam że w myślach przeklinałem przycisk bo z kluczykiem chociaż wiesz czy go przekręciłeś czy nie... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
||
![]() |
![]() |