Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 10-05-2021, 11:33   #21
JJ100
ford::amateur

Imię: Maciej
Model: MG ZT-T
Silnik: 2.5 V6 190
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Uwaga na oszustwo focus 2019 VIN: WF0NXXGCHNKK64307 uszkodzona skrzynia biegów

Cytat:
Napisał smietana Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To co nie ogladasz auta pod spodem nawet na stacji kontroli pojazdow? Przeciez to maly koszt.
Zamówienie kompleksowej usługi typu Motoraporter / Motocontroler to niewielki dla mnie koszt. I skorzystałem z tego, jednakże czas oczekiwania na jej wykonanie wynosił ponad tydzień.

A ja na samochodach się nie znam, więc nawet samodzielne zajrzenie nic by nie dało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

JJ100 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 10-05-2021, 23:44   #22
Stix_92

Imię: Michał
Model: Leon 5F
Silnik: 1.4 TSI 122
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Uwaga na oszustwo focus 2019 VIN: WF0NXXGCHNKK64307 uszkodzona skrzynia biegów

Wiesz tu juz cena była za atrakcyjna. Zobacz jakie są średnie ceny takich Focusów. 60 - 65k zł to potrafi trend edition kosztować a co dopiero taka wersja jak w ogłoszeniu. Jest też jeszcze jeden w podobnej cenie jak ten z tematu i też cena strasznie niska więc coś musi byc nie tak.
Stix_92 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-05-2021, 07:56   #23
hindus
ford::expert

Imię: Marek
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 TDCI 90KM
Rocznik: 2008

Cytat:
Napisał Stix_92 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ena strasznie niska więc coś musi byc nie tak.
Ale każdy liczy, że sprzedawca pilnie potrzebuje kasy, sprzedaje po kosztach i to okazja. To czysta psychologia, kusi nas zaoszczędzenie tych kilku-kilkunastu tysięcy złotych.
hindus jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-05-2021, 09:07   #24
Stix_92

Imię: Michał
Model: Leon 5F
Silnik: 1.4 TSI 122
Rocznik: 2013

No ja bym wolal dac pare tysiecy wiecej i miec pewne auto nawet z programu uzywanych samochodow od Forda. Nie przeszkadzaloby mi ze nawet wiekszosc tych samochodow w Trend Edition.
Stix_92 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-05-2021, 11:00   #25
hindus
ford::expert

Imię: Marek
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 TDCI 90KM
Rocznik: 2008

No tylko nie każdy tak myśli, a widziałem już parę tematów jak koledzy tu z forum sprzedawali swoje wypieszczone auta za kilka tysięcy więcej niż średnia rynkowa no i się bujali ze sprzedażą parę miesięcy.
hindus jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-05-2021, 12:53   #26
smietana
ford::advanced

Model: C-Max
Silnik: 1.6 16V Benzyna
Rocznik: 2005

Cytat:
Napisał hindus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No tylko nie każdy tak myśli, a widziałem już parę tematów jak koledzy tu z forum sprzedawali swoje wypieszczone auta za kilka tysięcy więcej niż średnia rynkowa no i się bujali ze sprzedażą parę miesięcy.
Są 2 strony medalu, dasz za drogo dłużej się bujasz ale w końcu sprzedasz. Dasz za nisko to możesz tez się bardzo długo bujać, bo wielu myśli ze przekręt. Trzeba dac tak mniej więcej blisko cent rynkowej, drożej parę stówek lub ewentualnie parę stówek mniej a nie w tysiącach więcej lub mniej .
Mam znajomego co sprzedawał swoje auto, w pełni sprawne bez wad ukrytych, bo potrzebował kasy to dal nizej niz oferty w necie, nie sprzedał. Potem kase zdobyl z innego źródła i wycofał ofertę. Potem jak sprzedawał dal drożej niz cala reszta i następnego dnia juz auto było w innych rekach.
Nie wiem po ile ten średnio chodzi, ale jak jest to kilka lub naście tysięcy mniej niz inne oferty to lampka jak nic się zapala.
smietana jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania