![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Szymon
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2012
|
Chyba są automatyczne ponieważ są deynamic LED i wykrywanie znaków działa.
Jeszcze zauważyłem, że jak odczytuje pidy z BCMii to pidy przełącznik świateł mijania czy automatycznych cały czas jest inactive Ostatnio edytowane przez Wedu ; 13-01-2024 o 10:36 |
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Kamil
Model: Mondeo MK5 S-line
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 2017
|
Hej. Na początku chciałbym się przywitać i prosić was o pomoc. Zacząłem od MK3 a od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Forda Mondeo MK5 ST line 2017 rok 2.0 tci. Zmodyfikowałem sobie już moc na 180KM kolejną rzeczą była zmiana licznika z analogowego na pół cyfrowy i jego aktualizacja ( cyfowy wyświetl po środku). Kolejną rzeczą była wymiana lusterka, miałem z końcówką AK i działało tylko automatycznie światła drogowe). Wymieniłem lusterko na z końcówką EP. Działa mi teraz rozpoznawanie znaków ale przestało działać automatyczne światła drogowe. W Forscanie włączona opcja świateł. Pomoże ktoś rozwiązać problem. Zaadaptować kamerę? Będę mega wdzięczny. Czy mogę jeszce jakieś dodatkowe opcje aktywować mając kamerę z końcówką EP. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Tomek
Model: focus mk3/mondeo mk5
Silnik: 1.6 EB/2.0 DW10F
Rocznik: 2011/2018
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Kamil
Model: Mondeo MK5 S-line
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 2017
|
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA EWENTUALNIE UŻYĆ FUNKCJI "CYT. SELEKT." (cytowanie części tekstu zaznaczonego) W Forscanie włączana opcja i w menu auta także Mam także starą kamerę (AK). Ostatnia ja przełożyłem i normalnie działał automatycznie światła drogowe ale nie czytało znakow Ostatnio edytowane przez Speedo ; 02-12-2025 o 12:20 |
|
|
|