![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 09-02-2012
Model: Focus C-Max
Silnik: 1,8 diesel
Rocznik: 2008
|
"Nokia 6680 po modernizacji pasuje do Nokii N70 ,N73". Może parę słów o tej modernizacji???
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 18-06-2013
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
Witam
To był cytat (CTRL+C oraz CTRL+V) ze strony sprzedawcy uchwytów [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pozdrawiam pankrakus
------------------------------------------------------------- katalog części online Instrukcje obsługi PDF Ostatnio edytowane przez pankrakus ; 23-10-2013 o 12:21 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
![]() Zarejestrowany: 09-02-2012
Model: Focus C-Max
Silnik: 1,8 diesel
Rocznik: 2008
|
Tak tylko to jest Warszawka, a nie często tam jestem. Może jakiś pomysł.
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Prawie Moderator...
![]() Zarejestrowany: 07-04-2008
Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#25 |
|
![]() Imię: Krzysztof
Model: focus focus kombi
Silnik: 2.0 140 KM
Rocznik: 2014
|
Postnowłem włączyc sie do dyskusji poniważ w swoim fordzie mam zestaw głośnomówiący CR 24. Telefon jaki używam to nokia 6230i.Radio którego używam to Sony 6000 CD. Jak włożę telefon do kołyski pojawia się komunikat AKCESORIUM NIE KOMPATYBILNE. Mimo tego czasami telefon łączy sie z zestwem i działa ale jest to czysty przypadek. Nigdy nie udało mi sie połączyć tego zestawu świadomie. Zawsze jakoś się łączą. Może ktoś zna krok po kroku jak to to zrobić, żeby to działało.Proszę o pomoc na maila [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Pozdrawiam. |
|
|
|