Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Inne > Ford Cougar
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 19-08-2005, 16:23   #21
alfatech
ford::advanced

Model: Mustang GT
Silnik: 4,6 V8
Rocznik: 2005
Domyślnie

Hej Seba!!!
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
może to Cię zainteresuje!!
Pozdro

FORUM FORD COUGAR
FORUM FORD MUSTANG
alfatech jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 19-08-2005, 17:11   #22
mario78
ford::average

Domyślnie

seba jak szukałem czesci do tego czarnego nie odzałowanego to ten gosciu cos wspomniał o cwiartkach do cougara.zadzwon zapytaj

jakie macie przebiegi bo jest jeden osobnik ponoc bezwypadkowa igła 00r ale ma nakulane 120 tys a ten czarny mial 53 oba udokumetowane ponoc ale duza roznica dla mnie jakies 5 lat jazdy.
pozdro
Stary 19-08-2005, 19:21   #23
seba84

Domyślnie

ok dzieki wszystkim za pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. poduszka bedzie mi potrzbna ale tylko boczna!allegro juz przeszukiwalem i malo tam czesci!mario ja mam 51 tys i ksiazke serwisowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 2 wlascicieli a ostatnim byla jakas pani doktor hehe...120 to taki normalny przebieg jak na pare lat ale moze znajdziesz cos tez z mniejszym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
seba84 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 20-08-2005, 00:18   #24
mario78

Domyślnie

!mario ja mam 51 tys i ksiazke serwisowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 2 wlascicieli a ostatnim byla jakas pani doktor hehe...120 to taki normalny przebieg jak na pare lat ale moze znajdziesz cos tez z mniejszym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.[/quote]

no widzisz jednak sie zdazaja z małymi przebiegami
zastanawiam sie bo przeciez 120 tys na 2.5l to nie robi wrazenia przy normalnym eksploatowaniu a jest nie bity i serwisowany srebny full opcja tylko bez szyber-co myslicie tylko ten przebieg mnie nurtuje bo i cene ma dobra sam nie wiem :573:

ile cie wyniesie po zrobieniu na gotowo jesli mozna spytac(na private)
Stary 20-08-2005, 10:24   #25
alfatech

Domyślnie

Przebieg 100-120 tys to norma ja kupiłem i miał 124 z kawałkiem,też chciałem z mniejszym przebiegiem ale cóżGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. sie ma co sie maGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
FORUM FORD COUGAR
FORUM FORD MUSTANG
Stary 20-08-2005, 14:28   #26
seba84

Domyślnie

dzwonilem do tego goscia i nie ma zadnych takich cietych elementow Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam zadzwonic w poniedzialek bo mowil ze popyta o to a ja jutro smigam na gielde...
Stary 11-09-2005, 23:46   #27
mario78

Domyślnie

co myslicie o tym

[ Dodano: 2005-09-11, 23:48 ]
jest na alegro tylko musicie odchaczyc zobacz w wszystkich kategoriach we wtorek jade zobaczyc
Stary 12-09-2005, 08:42   #28
alfatech

Domyślnie

hmmm za drogi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie wiem ile części jest do wymiany ale będziesz się musiał nagimnastykować z załatwianiem. Lampy na allegro akurat są po 450 ,błotniki -przód i zderzak do wymiany ,tylna prawa lampa do wymiany,prawy tylny błotnik trachnięty reszty za dobrze nie widać. Ciekawe czy fele są nie ruszone i czy zawieszenie z przodu jest ok zastanów sie dobrze. No chyba że masz dojście do tanich części Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale na wariata nic nie bierz ,to poważna sprawa czy kupisz sobie fajną zabaweczkę czy fatalny problem.
Poza tym za 6000 ojro kupisz nie bitego + koszty sprowadzenia.
FORUM FORD COUGAR
FORUM FORD MUSTANG
Stary 12-09-2005, 14:21   #29
seba84

Domyślnie

jakby co ja moge dac ci numer do goscia ktory pocial swojego cougara i ja od niego wszystko kupilem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 19-10-2005, 10:36   #30
SECHUBU

Model: Cougar
Silnik: 2,5
Rocznik: 00
Domyślnie

Sebuś pozwoliłem sobie wrzucić innego uszkodzonego Cougara. Ty chyba naprawiałeś, tzn., kupiłeś uszkodzonego... Ten [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - jak myślicie ile może wynieść naprawa, tzn., ile kosztuje przedni spojler, lampa, itp... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
SECHUBU jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania