![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 19-07-2004
Model: Mustang GT
Silnik: 4,6 V8
Rocznik: 2005
|
|
|
|
#22 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 31-05-2005
|
seba jak szukałem czesci do tego czarnego nie odzałowanego to ten gosciu cos wspomniał o cwiartkach do cougara.zadzwon zapytaj
jakie macie przebiegi bo jest jeden osobnik ponoc bezwypadkowa igła 00r ale ma nakulane 120 tys a ten czarny mial 53 oba udokumetowane ponoc ale duza roznica dla mnie jakies 5 lat jazdy. pozdro
|
|
|
#23 |
|
![]() Zarejestrowany: 24-07-2005
|
ok dzieki wszystkim za pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. poduszka bedzie mi potrzbna ale tylko boczna!allegro juz przeszukiwalem i malo tam czesci!mario ja mam 51 tys i ksiazke serwisowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 2 wlascicieli a ostatnim byla jakas pani doktor hehe...120 to taki normalny przebieg jak na pare lat ale moze znajdziesz cos tez z mniejszym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
|
!mario ja mam 51 tys i ksiazke serwisowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 2 wlascicieli a ostatnim byla jakas pani doktor hehe...120 to taki normalny przebieg jak na pare lat ale moze znajdziesz cos tez z mniejszym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.[/quote]
no widzisz jednak sie zdazaja z małymi przebiegami zastanawiam sie bo przeciez 120 tys na 2.5l to nie robi wrazenia przy normalnym eksploatowaniu a jest nie bity i serwisowany srebny full opcja tylko bez szyber-co myslicie tylko ten przebieg mnie nurtuje bo i cene ma dobra sam nie wiem :573: ile cie wyniesie po zrobieniu na gotowo jesli mozna spytac(na private)
|
|
|
#25 |
|
|
Przebieg 100-120 tys to norma ja kupiłem i miał 124 z kawałkiem,też chciałem z mniejszym przebiegiem ale cóżGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. sie ma co sie maGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
|
|
|
#26 |
|
![]() Zarejestrowany: 24-07-2005
|
dzwonilem do tego goscia i nie ma zadnych takich cietych elementow Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam zadzwonic w poniedzialek bo mowil ze popyta o to a ja jutro smigam na gielde...
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
|
co myslicie o tym
[ Dodano: 2005-09-11, 23:48 ] jest na alegro tylko musicie odchaczyc zobacz w wszystkich kategoriach we wtorek jade zobaczyc
|
|
|
#28 |
|
|
hmmm za drogi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie wiem ile części jest do wymiany ale będziesz się musiał nagimnastykować z załatwianiem. Lampy na allegro akurat są po 450 ,błotniki -przód i zderzak do wymiany ,tylna prawa lampa do wymiany,prawy tylny błotnik trachnięty reszty za dobrze nie widać. Ciekawe czy fele są nie ruszone i czy zawieszenie z przodu jest ok zastanów sie dobrze. No chyba że masz dojście do tanich części Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale na wariata nic nie bierz ,to poważna sprawa czy kupisz sobie fajną zabaweczkę czy fatalny problem.
Poza tym za 6000 ojro kupisz nie bitego + koszty sprowadzenia.
|
|
|
#30 |
|
![]() Zarejestrowany: 14-09-2005
Model: Cougar
Silnik: 2,5
Rocznik: 00
|
Sebuś pozwoliłem sobie wrzucić innego uszkodzonego Cougara. Ty chyba naprawiałeś, tzn., kupiłeś uszkodzonego... Ten [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - jak myślicie ile może wynieść naprawa, tzn., ile kosztuje przedni spojler, lampa, itp... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|