![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::expert
![]() Imię: Mateusz
Model: Ford Mondeo mk3
Silnik: 2.0 TDDI 115 KM
Rocznik: 2002
|
No nie porównuj essiego go BMW Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poprostu tak już jest. Dużo tematów się na forum naczytałem gdzie 1.6 16V w mondku palił więcej niż 1.8 a ten praktycznie tyle samo co 2.0...
|
|
|
#23 |
|
ford::expert
![]() Imię: Mateusz
Model: Ford Mondeo mk3
Silnik: 2.0 TDDI 115 KM
Rocznik: 2002
|
przed 98 tez nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zreszta szczerze powiem że jak ja jeździłem za essim czy potem za mondeo to zjechałem sporo km ale wersji 70 konnej nie wiedziałem ani razu...
|
|
|
#24 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 27-10-2007
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
|
GRZEGORZ79, wstawiłeś fotki potencjometru i ssanie u Ciebie działa ? tzn. obroty na zimnym jest ponad 1000 obr.min ?? Masz silniczek wolnych obrotów ??
Jestem w trakcie ustawiania potencjometru. Obroty nie podnosi. Po odpaleniu przez 2 minuty krztusi sie, kaszle ale pali od odstrzału. Wczoraj ustawiłem tak, lewa śruba torx w góre na max a prawa sruba w dół. Niestety bez zmian (dzisiaj przy -1 st.). NIe wiem czy to trzeba ustawiać komputerowo ?? |
|
|
|