![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-04-2009
Model: Mondeo ST 200 / Focus MkII Kombi
Silnik: 2.5 V6 / 2.0 Tdci @170KM
Rocznik: 2000 / 2007
|
Kolego czy chodziło Ci może o to: "Auto Krzysztof - Blacharstwo i lakiernictwo - Pomoc drogowa - Ledniowski Krzysztof" ??
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 02-04-2007
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi 130KM
Rocznik: 2003/04
|
Witajcie. Może ktoś mi poleci dobrego mechanika do mondeo Tdci. Mam problem z migająca sprężynką i chciałbym żeby to ktoś dobrze sprawdził. Świeci się sprężynka i auto gaśnie po czym można zaraz odpalić i jechać dalej. W jednym warsztacie po podłączeniu kompa wyszło słabe ciśnienie pompy wtryskowej i jakieś dwa inne błędy . Mechanik wymienił filtr paliwa i powiedział że jak dalej tak będzie trzeba robić pompę wtryskowa. Wszytko ok ale silniczek chodzi ładnie nie dymi przy -18 odpalał bez problemu wiec chyba jakby pompa była skończona by nie odpalał dobrze na takim mrozie.
Rozpisałem się ale zna ktoś może mechanika który mi z tym pomoże? |
|
|
|
|
|
#23 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 23-10-2007
Model: mondeo titanium x,focus 1.6
Silnik: 2.2tdci
Rocznik: 2005
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 10-10-2009
Model: FOCUS
Silnik: 1,6 TDCI 90KM
Rocznik: 2006
|
Jeśli chodzi naprawy INFORMATYCZNE to polecam AMICO w Rzeszowie na Krakowskiej a a mechanik to na Dębickiej w Rzeszowie. 100% Profesjonalizm
|
|
|
|