![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 21-12-2009
Model: Ford Fiesta
Silnik: 1,25 82KM
Rocznik: 2009
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#22 | ||
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-11-2009
Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
|
Cytat:
Cytat:
Wycieraczki są denerwujące uwierz, bo jak jest błoto lub deszcz, to trzeba się pochylać, żeby dojrzeć, no chyba że ktoś jest niski lub siedzi blisko kierownicy. A co do zmiany czasu, to jak ktoś zadał sobie trud, żeby zrobić datę(widoczna tylko jak się wyłączy radio) to automatyczna zmiana czasu to kilka minut pracy. To jak niedopatrzenie. A mnie umieszczenie przełącznika do szyb aż tak bardzo nie przeszkadza. Jego umiejscowienie jest podyktowane uchwytem drzwi, a ten dla odmiany jest super dopasowany pod moją rękę. Wsiądźcie do Astry 3 to będziecie szukać tego włącznika, bo tam jest znowu na maksa do przodu wysunięty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Oczywiście, że się czepiam, ale nigdzie nie napisałem, że te rzeczy wykluczają auto. Nadal po 14kkm jestem nim zachwycony. |
||
|
|
|
|
|
#23 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 21-12-2009
Model: Ford Fiesta
Silnik: 1,25 82KM
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-11-2009
Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 14-04-2013
Model: fiesta
Silnik: 1.4tdci
Rocznik: 2013
|
Jeśli mogę dodać od siebie brak kieszeni w tylnych drzwiach, sterowanie nawiewami, temp. i dmuchawą słabo widoczne wskaźniki położenia gałek to samo z przestawianiem pochylenia reflektorów i generalnie kierownica skutecznie zasłania panel z włącznikiem świateł, brak blokady klapki tankowania, złe położenie paneli kierowcy sterowania szybami przez co sterowanie lewą szybą jest bardzo nie precyzyjne i najlepiej otwiera mi się prawą ręką :)
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 28-02-2007
Model: Fiesta
Silnik: 1.4 PB
|
Dodam jeszcze coś do mojego postu sprzed ponad trzech lat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
- bardzo szybko zapychający się filtr kabinowy, nie wytrzymuje roku. Gdy jest brudny to klima ledwo działa - kiepsko rozwiązany sposób wymiany żarówek. Jak wspominałem w innym poście udało mi się połamać mocowania podczas wyjmowania lamp (nowe 15 zł/szt - w sumie nie tragedia). Ale z drugiej strony fabryczne żarówki wytrzymały od 09.2009 do 04.2013 (56000km - wymiana postojowych z przodu i mijania, reszta świeci od nowości) więc to chyba niezły wynik, a świecą (przód/tył) w dzień i w nocy. W poprzedniej odpowiedzi napisałem "brak mocowań na dywaniki, mimo, że otwory w dywanikach są". Panowie w serwisie zamontowali mi te mocowania, już jakiś czas temu, za darmo. Trzymam kciuki za fiestę, bo pomimo wad, naprawdę polubiłem to auto. |
|
|
|