![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-07-2009
Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
|
SKOLA JESTEŚ GENIUSZEM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Na razie nic nie cieknie a jak zacznie to sylikon w ruch!!. na 3 doleciałem fiestą do 130 i już powinien być wyciek taka stróżka oleju a tu nic , no to ja heya do 160 i tak z 20 km na katowickiej do domu zjeżdżam , pod silnikiem zero wycieku. Odczekałem godzinkę i mierzę olej a tu ten samo poziom Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Skola rullez Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mój tata jak zobaczył że to się sprawdza ,to zaraz do swojego peugota poleciał zniwelować wyciek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 02-12-2007
Model: Ford Fiesta √ι-ק
Silnik: 1753 ccm Diesel + 6 turbosprężarek i klacz ;-D
Rocznik: 1997
|
Polecam się na przyszłość jak produkty Biedronki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#23 |
|
|
EE STONKA jest lepsza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
|
Dzisiaj jest 15(testy były intensywne) , a przy moich szaleństwach i innych zabawach na śniegu i nie tylko , fiesta nie łyknęła grama oleju Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Chce jeszcze raz skoli podziękować
Dlatego też polecam wszystkim tą metodę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 02-12-2007
Model: Ford Fiesta √ι-ק
Silnik: 1753 ccm Diesel + 6 turbosprężarek i klacz ;-D
Rocznik: 1997
|
Sobie podziękuj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo to ty prawidłowo uszczelniłeś i prawidłowo operowałeś sylikonem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja tylko zapodałem pomysłem :]
|