![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Tomek
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2005
|
Cytat:
Hmm nie mam pojęcia czy był słaby wczoraj bawiłem się dużo radiem DENSO ustawiałem BT słuchałem muzy ogólnie go testowałem dziś po ustawieniu klamek i właśnie przez to przełączanie z pozycji 1 na 2 zaczęły mi gasnąć kontrolki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. właśnie podłączyłem go pod prostownik może coś pomoże.... A jaka jest opcja żeby zdezaktywować zamykanie drzwi może to coś pomoże.... |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 15-01-2010
Model: FORD MONDEO
Silnik: 2,2 TDCI 155 km
|
Taka sama jakbyś ją włączał.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
![]() Zarejestrowany: 15-01-2010
Model: FORD MONDEO
Silnik: 2,2 TDCI 155 km
|
Moim zdaniem to słaby akumulator. Drzwi zamyjają sie dopiero podczas ruszenia. I włączenie tej funkcji na pewno nie ma na to wpływu.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
![]() Imię: Leszek
Model: Ford Galaxy
Silnik: Diesel 2.0 180km
Rocznik: 2018
|
Tego nie wiem, ale wydaje mi sie ze jeszcze raz powinno sie wykonac te same czynnosci w tej samej kolejnosci.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
![]() Imię: Tomek
Silnik: 2.0 TDCI
|
Raczej rozładował mi się akumulator znalazłem [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] i dzieje mi się dokładnie to samo.... podładuje i zobacze czy pomoże czy mam jechać sobie kupić nowy....
Edit: Akum naładowany autko odpala jutro go wezmę na test czy się zamyka podczas ruszania. Ostatnio edytowane przez tomwar ; 16-01-2010 o 18:14 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
![]() Imię: Leszek
Model: Ford Galaxy
Silnik: Diesel 2.0 180km
Rocznik: 2018
|
No, dzis sie udalo, zrobilem to szybciej jak to wczesniej opisal kolega Rafal R i dziala !
Szkoda tylko ze tylko przy pierwszym rozruchu silnika. Mysle ze to sprawa softu, jak to juz ktos napisal w temacie, no ale nie przeszkadza mi to zbytnio. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
![]() Zarejestrowany: 13-07-2011
Silnik: 2.0 TDCi 130
Rocznik: 2004
|
A mi się dzieje coś takiego, że zamykają mi siędrzwi po przekręceniu kluczyka na 2 pozycje. I odblokowuje wtedy gdy gasze samochód.. Czy można ustawić żeby ryglował się dopiero przy ruszeniu?
|
|
|
#28 |
|
![]() Imię: Artur
Model: Mondeo mk4
Silnik: 2.0 TDCI 140KM
Rocznik: 2009
|
po co programować te wszystkie cuda? wystarczy wcisnąć zapadkę przy klamce kierowcy i wszystkie drzwi się zamkną, bez różnicy czy na postoju czy podczas jazdy.
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
![]() Imię: Karol
Model: Fiesta mk7
Silnik: 1,6 duratorque
Rocznik: 2013
|
Cytat:
Czy drzwi mam blokować z kluczyka czy klamką, bo u siebie jak zablokuje tą zapadką na przy klamce kierownika to odblokować mogę tylko z pilota, czy tak powinno być. Od strony pasażera mogę zablokować drzwi i odblokować, u kierownika już takiej możliwości nie ma. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
![]() Zarejestrowany: 21-12-2006
Model: MK3
Silnik: 2.0 TDCI Ghia
Rocznik: 2004
|
Coś za bardzo kombinujesz...
Robisz tak jak masz w opisie. Te trzykrotne zamykanie i otwieranie robisz tą zapadką przy klamce. Nie za wolno, ale dość sprawnie. Po prostu ją wciskasz i odciągasz. Robisz to od strony kierowcy, nie rozumiem czemu od tej strony się nie da. |
|
|
|