![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 25-08-2011
Model: Ford Ka
Silnik: 1300
Rocznik: 1999
|
Kolego, Przeszedłem to co Cię czeka. NIE DAJ SIĘ NAMÓWIĆ na samodzielną wymianę uszczelniaczy w przekładni !!! Nie da się tego samemu zrobić bez specjalnej prasy. Moje uszczelniacze które kupiłem leżą w domu do dziś. Chcesz to Ci sprzedam za pół ceny!!! Trzeba do tego przetoczyc wałek z przekładni na kolejny szlif. Moja rada jest prosta, tym bardziej że jesteś ze śląska:
Dzwoń pod nr.502 245 138 (Katowice, koło "Trzech Stawów"). To jest koleś który mi w sposób bardzo fachowy i najtańszy na rynku zregenerował przekładnie z roczną gwarancją. Cena samej regeneracji 300zł poł roku temu (bez demontażu, po dostarczeniu przekładni na miejsce). Czas oczekiwania 2,5 godz. Polecam!!! Jak masz dostęp do jakiegoś kanału i podstawowe narzędzia to zdemontujesz i zamontujesz to sam. Trochę tylko nakombinujesz sie z samym wyciągnięciem jej przez prawe nadkole z auta. Ostatnio edytowane przez pepe0104 ; 03-10-2012 o 19:36 Powód: korekta kwoty |
|
|
|