Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Life > Hyde-Park
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 12-06-2017, 17:05   #3081
DominW254

Domyślnie Odp: JESTEŚ NOWY/A TU MOŻESZ SIĘ PRZYWITAĆ

Cześć Wszystkim Forumowiczom Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem Dominik i od tygodnia posiadam Mondeo mk4 z 2010 roku w wersji nadwozia kombi i silnikiem 2.0 TDCI 140km. Mam nadzieję, że będzie mi długo i bez awaryjnie służyć w trakcie rodzinnych wypadów.
Mam też nadzieje, że dowiem się od Was wiele pomocnych rzeczy, a może i jak będę mógł pomóc.

Pozdrawiam DominW254

Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-06-2017, 21:43   #3082
gowaa
ford::beginner

Imię: Adam
Model: mondeo
Silnik: 2000
Rocznik: 2003

Witam, mam na imię Adam i od kilku dni jestem właściciele, Mk3 z 2003 Lift. Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów.
gowaa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-06-2017, 21:48   #3083
skwcrh
ford::beginner

Imię: Kuba
Model: ESCAPE
Silnik: 1.6L EcoBoost SCTi 160/182PS-Sigma
Rocznik: 2014

witam wszystkich jestem Kuba i od kilku dni stałem się użytkownikiem Escape 1.6L EcoBoost 182PS z 2014.
Cieszę się że po 5 latach znowu wracam do Forda, wcześniej użytkowałem C-MAXa.
skwcrh jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 16-06-2017, 16:56   #3084
hornet77
ford::amateur

Imię: Dawid
Model: Mazda 626
Silnik: 1.9 DiTD
Rocznik: 2001

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Nie jestem jeszcze posiadaczem Forda ale zamierzam nim być Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jestem na etapie poszukiwania odpowiedniego egzemplarza. Rozglądam się za Fordem Mondeo MK4 2,0 TDCI 163km titanium, kombi. Obecnie posiadam Mazdę 626 2001 DiTD również w kombii. Zarejestrowałem się abym mogł zaczerpnąć trochę informacji na temat poszukiwanego auta. Jeśli ktoś przypadkiem trafi na tego posta i zechciał się podzielić wiedzą to bardzo dziękuję z góry. Tak więc jeszcze raz witam wszystkich i zabieram się za czytanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
hornet77 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 17-06-2017, 18:41   #3085
Duracell1

Model: -
Silnik: -
Rocznik: -

Witam serdecznie!
Ja, podobnie jak kolega wyżej, jeszcze nie jestem posiadaczem forda, ale od wielu lat przeglądam forum czytając wiele na temat tej marki - której, jakby nie patrzeć, jestem pasjonatem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mam nadzieję, że spędzę tu jeszcze wiele godzin, a w przyszłości uda mi się zakupić samochód marki z owalnym logo! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: Witam serdecznie!
Ja, podobnie jak kolega wyżej, jeszcze nie jestem posiadaczem forda, ale od wielu lat przeglądam forum czytając wiele na temat tej marki - której, jakby nie patrzeć, jestem pasjonatem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mam nadzieję, że spędzę tu jeszcze wiele godzin, a w przyszłości uda mi się zakupić samochód marki z owalnym logo! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Duracell1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 20-06-2017, 10:13   #3086
coren

Imię: Grzesiek
Model: S-max
Silnik: 2.5 T
Rocznik: 2006

Cześć Wszystkim! Jestem Grzesiek i od roku jeżdżę S-Maxem
coren jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-07-2017, 10:13   #3087
kwass90

Imię: Łukasz
Model: Mondeo MK1 '96 GHIA
Silnik: 1.8 112KM
Rocznik: 1996
Smile Odp: JESTEŚ NOWY/A TU MOŻESZ SIĘ PRZYWITAĆ

Witam, jestem Łukasz 27 lat mieszkam w Niemczech i jestem posiadaczem Forda Mondeo MK1 z roku 1996 w wersji GHIA. Pozdrawiam wszystkich maniaków Forda!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kwass90 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 16-07-2017, 18:28   #3088
Micek2

Witam wszystkich nazywam się Andrzej i zamierzam niedługo kupić sobie forda mondeo gdzieś z roku 1996-1998. Mieszkam na Podlasiu. Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 19-07-2017, 10:30   #3089
rogacz

Witam wszystkich jestem tu nowy
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 19-07-2017, 14:22   #3090
celeslaw

Imię: Kamil
Model: Focus RS
Silnik: 2.5
Rocznik: 2010

Witajcie! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
celeslaw jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania