![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#301 |
|
|
Witam serdecznie ja mam pytanie i prośbę zarazem. Tata zakupił Mondeo MKIII 2005r. Tak jak w opisie tam silnik itp. Teraz chce zrobić 3 rzeczy w aucie. Wymienić stalowe felgi na oryginalne fordowskie ( wiecie gdzie można dostać takie tanio ? ) nawigację ( ale to wydatek rzędu 300-400 zł za jakiegoś tom toma czy innego ) oraz komputer pokładowy. No i o to chce zapytać. Aktualnie mamy radio takie jak Zawika na dołączonym zdjęciu. Tata chce komputer pokładowy ( nie wiem czy dobra nazwa ) chodzi o to by były pokrętła z boku a na środku ekranik jest - nie wiem niestety jak to się nazywa i proszę o pomoc - jak to się fachowo nazywa, czy idzie to zamontować w Mondeo bez problemu i ile kosztuje taka operacja ? Pozdrawiam.
|
|
|
|
#302 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-08-2006
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
Tak to już jest z ciemnymi kolorami.... Klamek można szukać długo, polecałbym jednak polakierowanie ale wtedy autko musi całe zostać :fcp1 bez klamek drzwi nie otworzysz (chyba że przez szybę). Możesz zadzwonić do handlarzy, może mają: 513963171
|
|
|
#303 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 01-06-2008
Model: No One
Silnik: Inne
Rocznik: 2016
|
Sluchajcie mam do was pytanie .. chce obszyc sobie tapicerke czesciowo skora i czesciowo alcantara Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i tu kieruje pytanie jakie wg was byloby najlepsze polaczenie kolorystyczne (chce rowniez zmienic podsufitke) - alcantara po srodku a skora po bokach foteli a podsufitka w alcantarze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Myslalem zeby zrobic srodek np brazowy i podsufitke a boki bezowe ? |
|
|
|
|
|
#304 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 17-10-2008
Model: Mondeon mk3
Silnik: 2.0 DTCI
Rocznik: 2003/04
|
Witam Od wczoraj posiadam Forda Mondeo w Kombi (mk3) z 2003 z wersja wyposazenia trend i nie stety nie mam komputerka ;( i mam pytanie do "curchuck" bo napisał że jest mozliwośc aktywacji komputera w serwisie. Jestem ciekaw ile to moze kosztowac? Dodam że mam zegary i ten wyswietlacz tak jakbym miał ten komputer ale tylko pokazuje mi temperature zewnetrzna i nie mam tych przycisków do zmiany opcji przy kierunkach. Prosze o pomoc poniewaz zalezy mi na tym komputerku
|
|
|
|
|
|
#305 | |||
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
Poczytaj tutaj (ja aktywowałem sobie komputer): [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] oraz [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Cytat:
Wtopisz kupę kasy, po to aby mieć nawigację z kiepskimi mapami polski. Po prostu drogi gadżet. Lepiej kup firmową nawigację - będzie więcej pożytku Cytat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
#306 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-08-2006
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
Navi można zamontować fajny gadżet choć mapy są mało precyzyjne (tzn. bardzo słabo opisane) choć dostępna sieć dróg jest bardzo rozbudowana.
|
|
|
#307 |
|
|
Oki to pomęczę was jeszcze jednym pytaniem ( pewnie odpowiedź już udzielona,na tej stronie ale nie załapałem ) Czy w tej konsoli, jaka jest na zdjęciu u Zawikii idzie dograć komputerowo by pokazywał średnie spalanie i chwilowe ? Albo jeszcze jakieś inne gadżety ?
|
|
|
|
#308 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 17-10-2008
Model: Mondeon mk3
Silnik: 2.0 DTCI
Rocznik: 2003/04
|