![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#301 |
ford::beginner
![]() Imię: Anthony
Model: Mondeo MK3
Silnik: 1.8 125KM
Rocznik: 2003
|
![]()
Panowie a jak jest z serwisem Lovato Smart w kraju, innymi słowy czy trzeba bardzo szukać i np jakby mi się zepsuła gdzieś ta instalacja w trasie czy to duży problem. Zaciekawiło mnie to Lovato bo można przedłużyć gwarancje z 2 na 4 lata i jest tam taka funkcja że co jakiś czas zostaje podana dawka benzyny co przesmarowuje od czasu do czasu gniazda zaworów...
Bump: Jeśli ktoś może ocenić po galerii jakoś wykonania tego Pana http://www.ms-gaz.pl/?s=galeria |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 03-10-2004
Model: Volvo XC90
Silnik: 2.9 biTutbo
Rocznik: 2004
|
![]()
Ano właśnie mało kto wogole to dotyka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
|
![]()
Kolego Struna prosiłbym jeszcze o ocenę wykonania bo gość wydaje się konkretny, przynajmniej w rozmowie przez tel i może u niego bym założył już niezależnie czy STAG'a czy Lovato. Pytałęm o STAG'a 300 ios2 i wtryski HANA 2000 zawołał 2,5tys a to bardzo dobra cena
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 03-10-2004
Model: Volvo XC90
Silnik: 2.9 biTutbo
Rocznik: 2004
|
![]()
Ale co oceniać? Jakieś fotki są?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
|
![]()
Wrócę do tematu świec.....
Czy świeczki oryginalne Motorcraft 1315691 to platynowe świece ?? PS. Przy wymianie świec zauważyłem że przewód nr4 mam uszkodzony. Lepiej kupić jeden oryginał za 100zł czy komplet wszystkich firmy NGK za 138zł ???? Ostatnio edytowane przez goldengate ; 24-07-2013 o 18:57 |
![]() |
![]() |
#306 |
|
![]()
Trochę nieudolnie podałem link wcześniej teraz powinno być dobrze. Gość się sam chwali wykonaniem i zamieszcza zdjęcia galeri u siebie na stronie, ciekawe czy jest czym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Ostatnio edytowane przez aiscorp ; 24-07-2013 o 19:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 27-11-2012
Model: Focus MK2
Silnik: 2.0 Duratec
Rocznik: 2005
|
![]()
U mnie świece Motocrafta robi NGK, więc nie warto chyba przepłacać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co do symbolu, mam takie same, sa to irydy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
|
![]()
No tak, u mnie też przy napisie Motorcraft jest NGK.
Lecz cenę dostałem lepszą o 2zł na sztuce za Motorcraft niż NGK Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
#309 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 27-11-2012
Model: Focus MK2
Silnik: 2.0 Duratec
Rocznik: 2005
|
![]()
Choćby była droższa to i tak kupię Moto Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kolega mający 1.6 chcial zaoszczędzić i kupil Boscha. Jak szybko zalozyć "nowe", tak szybko zakładał "stare" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
|
![]()
Przecież oryginalne motorcrafty w sklepach internetowych z częściami do fordów są tańsze albo różnice 2-3zł w zestawieniu z NGK czy nawet BOSCH.
Struna proszę Cię o ocenę i opinię mojego potencjalnego warsztatu LPG, zerknij na Galerię Instalacji gazowych, co myślisz o ich montażu. Chodzi o firmę MOTOGAZ Włocławek Paweł Kwiatkowski Ostatnio edytowane przez goldengate ; 25-07-2013 o 08:53 |
![]() |
![]() |
|
|
|