![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#301 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 21-06-2006
Model: MK2 ST24
Silnik: 2.5 V6 170PS
Rocznik: 1998
|
no to dobrze... widze dwie osoby cale ze mna trzy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to reszta polegla chyba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#303 |
|
|
Marcin, no Ty miales najtrudniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo te przesiadki i w ogole... szok... chyba dopiero teraz dotarels co? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#304 |
|
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: Scorio
Silnik: 2.3 16v
Rocznik: 1996
|
Coś Ty, ja byłem w chacie chyba o 17.40 czy może ciut wcześniej. Wysiadłem na Zbożowym Rynku, potem sprint na Plac Kościeleckich, wbiegnięcie do prawie odjeżdżającego autobusu i raz dwa w domu byłem.
|
|
|
|
|
|
#305 |
|
|
wczesniej zes chyba juz nie mogl napisac tego posta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#306 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: Scorio
Silnik: 2.3 16v
Rocznik: 1996
|
W zasadzie mogłem...Ale najpierw polazłem na śniadanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#307 | ||
|
![]() Zarejestrowany: 21-06-2005
Model: Mondeo MK4 Silver X
Silnik: 2.0 HE, 145 KM, PB
Rocznik: 2008
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#308 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 25-09-2006
|
Witam ponownie.
Obejrzałam zdjęcia z lotu, już w zesżłym roku się wybierałam, ale stłuczkę niezłą zaliczyłam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale widzę na fotkach tylko mężczyzn, czy kobitkę również weźmiecie pod swoje skrzydełkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.? pozdrawiam i czekam na kolejny zlocik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. może będę mogła się wybrac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#309 | |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 30-08-2005
Model: Ford Fiesta
Silnik: 1.3 Duratec 68 KM
Rocznik: 2003
|
Cytat:
Alez oczywiscie ze wezmiemy cie pod nasze skrzydelka, a na spocie w marcu juz jedna przedstawicielka plci pieknej (z Torunia) byla wiec nie bedziesz osamotnionaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Nastepny oficjalny spot 1 kwietnia, ale planujemy jeszcze w marcu wybrac sie gdzies na piwko i bilard lub kregle wiec jakby co te serdecznie zapraszamy jak bedzie cos wiadomo napewno stosowna informacja zostanie tu umieszczona. Pozdrawiam
|
|
|
|
#310 | |
|
![]() Zarejestrowany: 21-06-2005
Model: Mondeo MK4 Silver X
Silnik: 2.0 HE, 145 KM, PB
Rocznik: 2008
|