![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#3321 |
|
ford::expert
![]() Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
|
Dokładnie, też miałem obcierkę - z tym, że w salonie kombinowali i próbowali ukryć (skutecznie). Jak robiłem wosk, to sprawa wyszła (zmatowienie lakieru), człowiek wyprowadził, że nie ma śladu przy okazji robienia detailingu i wosku - na szczęście, mamy dobrych fachowców pod nosem w tym zakresie w okolicy KRA
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#3322 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 15-05-2012
Model: Mondeo Mk5 Titanium
Silnik: 1.5 EB AT
Rocznik: 2016
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
, dzięki za link, bo właśnie o tym myślałem wcześniej, tylko w tym tygodniu trochę czasu nie było, ale w przyszłym umówię jakiś termin. Myślę sobie, zrobię sobie taki zabieg dopóki lakier nie zarysowany. No ale może uda się to wyprowadzić.
Jutro w pracy podejadę do gości od kamer, może się uda zlokalizować sprawcę, bo na 90% obstawiam, że to się stało pod firmą. W salonie oglądałem samochód z zewnątrz dokładnie, łącznie z czujnikiem lakieru, więc chyba bym to zauważył. No chyba, że było to zamaskowane jakoś i zeszło jak dzisiaj przeleciałem samochód myjką ciśnieniową, ale raczej wątpie. Chociaż kto wie Ostatnio edytowane przez dobo ; 09-06-2016 o 22:02 |
|
|
|
|
|
#3323 |
|
![]() Imię: Krzysiek
Model: /Mondeo mk5 Tytanium
Silnik: 2.0D 150km PowerSchift
Rocznik: 2015
|
Witam. A mnie nurtuje pewna rzecz. Mianowicie tylnie pasy mamy pompowane powietrzem ,Czy ktos próbował zapiac w te pasy fotelik dziececy,taki najmniejszy dla noworodka? Bo mi to sie nie udalo . Kombinuje w kazdy sposob i nic. Pas jakby byl za krotki
|
|
|
|
|
|
#3324 |
|
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
Te pasy nie nadają się do fotelików. Studiowałem temat i specjalnie wybrałem bez tego
gadżetu. :-( |
|
|
|
|
|
#3325 |
|
|
Nie nadają się - czytaj: nie wolno!
|
|
|
|
|
|
#3326 |
|
|
Polak madry po szkodzie ... Nie czytalem przed kupnem auta,a teraz juz za późno. ... Trzeba to jakos zonie przekazac...
W salonie tez mnie nikt nie uprzedził o tym.Czyli pozostaje isofix skoro punkty mocowania są! |
|
|
|
|
|
#3327 |
|
|
Ale jak Młodzież zacznie jeździć w foteliku, gdzie będzie zapięte tym pasem, to problem wróci. :-( Bo chyba malucha takim pasem też nie można przypinać. Choć to już głowy nie dam. Sprawdź w instrukcji i zapytaj oficjalnie w Ford Polska - wtedy muszą udzielić rzetelnej informacji, żeby w razie "w" nie mieć wtopy w sądzie.
Zawsze możesz chyba wymienić pasy na zwykłe. |
|
|
|
|
|
#3328 |
|
|
Szukalem cos o tym w instrukcji auta i niczego sie nie doszukalem ... Wymiana pasów bezpieczeństwa chyba troche mija sie z celem tak mysle,ale telefon do Ford Polska to dobry pomysl. Ciekawe co powiedza?!
|
|
|
|
|
|
#3329 |
|
|
Znalazle na stronie Forda instrucje . Jednak pisza ze na tylnych skrajnych siedzeniaxh z nadmuchiwanymi pasami nie mozna przewozic takiego fotelika!!!!
|
|
|
|
|
|
#3330 |
|
ford::professional
![]() Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
|
JA też nie brałem tych pasów ze względu na fotelik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zostaje isofix, kup fotelik mocowany
tyłem do kierunku jazdy z naklejką test plus [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] i na jakiś czas masz spokój. Podobno żaden fotelik przodem do kier. jazdy nie spełnia szwedzkiego certyfikatu test plus. Polecam lekturę na temat tych fotelików, maxi cosi tez ma jakiś model . |
|
|
|