![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#3331 |
ford::professional
![]() Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
Rocznik: 2015
|
![]()
To ja nie wiem gdzie
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
swojego w tej cenie zamowil, no chyba że będzie taki jak TIGUAN po przygodzie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3332 | |
ford::expert
![]() Imię: Andrzej
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3333 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 10-12-2015
Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
|
![]()
To kwestia podziału pracowników na poszczególne poziomy, zwykły pracownicy, kierownicy dyrektorzy i kolejno kadra zarządzająca ma coraz wyższe limity.. to taki podział hierarchiczny. Słyszałem o tym w wielu firmach z dużą flotą. U mnie jest bardzo duża. Ja jako żuczek gnojarz pcham swoją kulkę z max 120g/km Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to i tak nie jest złe bo wchodzi możliwość wyboru mk5 2.0 180km albo focus 150km z power shiftem tylko zostaje mniej na pakiety... sztuka kompromisów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3334 |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 08-04-2006
Model: Mondeo/Titanium
Silnik: 1,5 Ecoboost
Rocznik: 2015
|
![]()
Kiedy zmieniałem auto w czerwcu 2015 na szortliscie mialem MDO i Mazde 6 2,0 kombi w topwej wersji Sky Passion po lifcie do wziecia z placu. Mazda wówczas nie dawala zadnych rabatów na 6. Katalogowo wychodziła za 124.000, ale akurat ten model byl do wziecia za 115.000 bo lewe tylne drzwi zostay uszkodzone podczas transportu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3335 | |
ford::expert
![]() Imię: Andrzej
Silnik: 180 KM
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3336 | |
|
![]() Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. poza co2 musi być kombi albo mpv, Ford albo Opel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do pasującej hybrydy najbliżej mk5 ale tam jest sedan. Poza tym, jechałem raz z przekładnią cvt w audi variospeed i relacje obrotów prędkości i ogólne wrażenie jednostajnego wycia silnika są nieco zniechęcające. Toyota w rav4 cvt daje chyba opcję wirtualizacji zmiany biegów i udaje zwykłą skrzynię skokowo zmieniając proporcje na pasku. To jakby tesla miała z głośników radia podczas jazdy mruczeć syntetycznym V8... albo snuć dym na światłach jak passeratti 1.9 tdi. żenua. Mk5 2.0 150 z power shiftem mieści sie bo ma równo 120g/km ale musiałbym wziąć wtedy chyba ambiente. Gra nie warta zachodu. Jeszcze astra wchodzi z automatem i full opcją ale to astra i ma okropny tył Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kolega taką wziął i sobie chwali masaże i automat ale... może zmienię zdanie jak się taką przejadę, póki co mnie nie przekonuje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3337 |
ford::beginner
![]() Imię: Rafał
Model: Mondeo Mk5 Edition
Silnik: 2.0 TDCI
|
![]()
Ehh, ja to mam jednak jakiegoś pecha: najpierw Ford Polska coś pokasztanił z kartą pojazdu i przyszłą do dealera z błędami. Odbiór opóźnił się o prawie 3 tygodnie, dzis odebrałem i po pierwszych 650 km już widzę dwa problemy: skrzypi plastik w prawych tylnych drzwiach - ok 1,5 krpm i się świerszcz budzi. I drugie problem: naciśnięcie "I" na sterowniku przy kierownicy zamiast pokazywać informacje o odtwarzanym utworze (tak jak było w samochodzie dealera, którym jeździłem jeszcze dzisiaj) przeskakuje do me nu "ustawienia" (tego z kółkami zębatymi). Ma ktoś podobny problem czy to ja cos pomieszałem w ustawieniach? Przywrócenie SYNC do ustawień fabrycznych nic nie dało - przez ułamek sekundy widać okładkę płyty i potem od razu mam ikonki z ustawieniamiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dziś dwoma Mondziakami klepnąłem łącznie 1140 kmGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3338 |
|
![]()
Spokojnie, to brzmi jak jakieś pierdołki, świerszcz może zaliczy kilka zmian temperatury i sie ułoży - sztywność plastików... a przycisk info to chodzi o dotykowy na ekranie? Jesli tak to zobacz czy delikatnie inaczej nie skalibrowali ekranu i jak naciśniesz ciut bardziej z lewej czy prawej to wtedy otworzy info... może precyzyjnie jakimś patyczkiem albo wskaźnikiem? reszta przycisków działa prawidłowo?
Mi sie na chłodzie teraz rozskrzypiala konsola radia Sony i brzęczy wykańczając mnie psychicznie. Pougniatam ją chwile, świerszcz znika i po kilkunastu sekundach wraca. Ale mam 150.000km i za pół roku zmianę auta wiec nie mam siły woli z tym walczyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3339 | |
ford::beginner
![]() Imię: Rafał
Model: Mondeo Mk5 Edition
Silnik: 2.0 TDCI
|
![]() Cytat:
...mobilnie... |