![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#341 | |
|
ford::amateur
![]() Imię: Marek
Model: Kuga
Silnik: 2,0
Rocznik: 2021
|
Cytat:
A tak na marginesie: AA używam tylko i wyłącznie dla Google Maps bo Ford sprzedaje samochody z nieaktualną od 2 lat mapą i nie aktualizuje jej już przez następny rok eksploatacji auta!!! MAPY SPRZED 3 LAT!!!! ****** Ostatnio edytowane przez jvc ; 28-09-2017 o 21:38 Powód: wulgaryzmy |
|
|
|
|
|
|
#342 |
|
ford::average
![]() Imię: Mirek
Model: Mondeo mk5 fl Vignale
Silnik: 2.0 ecoblue 190KM AWD
Rocznik: 2020
|
Przyciski do zmiany stacji radiowej na kierownicy są używane również pod AA - zależnie od aplikacji - gdy mam odpalone Spotify to służą one do zmiany piosenki poprzednia/następna. Oczywiście działa to wszystko również gdy np. mam na wyświetlaczu google maps a w tle leci spotify i tymi przyciskami zmieniam kawałki (do tego pojawia się fajne rozwijane powiadomienie o aktualnym utworze na górze ekranu). Generalnie jak dla mnie AA działa ok.
|
|
|
|
|
|
#343 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
|
|
|
|
#344 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Puotr
Model: Forek xt, S-Max MK2
Silnik: 2.5t, 2,0 biTDCi
Rocznik: 05, 17
|
Może ktoś podpowie taka sytuacja chodzi Google mapy gra spotify wszystko wiadomo po kablu i dzwoni telefon odbieram wszytko ok i po zakończeniu rozmowy komunikaty z mapy i spotify są odtwarzane na głośniku telefonu a nie samochodu. Musze rozpiac kabel i ponownie podpiąć. Tez tak macie?
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#345 |
|
![]() Imię: Kamil
Model: Focus MK3FL Titanium
Silnik: 1.5 EB@200KM by TuneForce
Rocznik: 2017
|
U mnie w Focusie też działają przyciski z kierownicy na AA bez zarzutu. Co do humorów AA to czasami takowe ma, na jednych wersjach jest lepiej, na innych gorzej, generalnie warto pilnować wersji i zawsze mieć najnowszą.
|
|
|
|
|
|
#346 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
A ja czasem podpinam telefon, odpalam auto i... nic. Trzeba wypiąć telefon i wpiąć jeszcze raz.
|
|
|
|
|
|
#347 |
|
![]() Imię: Puotr
Model: Forek xt, S-Max MK2
Silnik: 2.5t, 2,0 biTDCi
Rocznik: 05, 17
|
Ktoś coś o tym przelaczeniu na głośnik telefonu?
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#348 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
No koledzy... "łamiąca wiadomość"... (dla niewtajemniczonych beaking news "na pasku"Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum...) - po ostatniej aktualizacji Waze (wczoraj ściągnąłem z Google Play) owo Waze było uprzejme ruszyć z Sync3 także na moim "wypasionym Honor 8"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zniknął "czarny ekran ciemność widzę" i pojawił się ekran z treścią pożądaną... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Klawisze na kierownicy nadal nie współdziałają z Android Auto, ale to pewnie wina klawiszy FF3 przedliftowych "między poprzeczkami" (nie na joysticku), które nigdy nie były normalnie (fabrycznie) stosowane z Sync3. Choć sam Sync3 nie ma z nimi żadnego problemu (za to zupełnie nie widzi joysticka z "OK")... Tak więc "małymi kroczkami do przodu"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#349 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Daniel
Model: Fusion
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2017
|
Poszukuję likna do softu Sync 3 Ver 3.0 i ver 2.2 bez Nav?
Z polskim pakietem językowym. Może ktoś uraczyć? |
|
|
|
|
|
#350 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 11-02-2011
Model: Skoda Octavia 3FL Style kombi
Silnik: 2,0 TDCI 150 PS
Rocznik: 2019
|
Carplay, po podlaczeniu iphon po kablu, włącza sie niestety druga nawigacja ta od siri. Jest ona gorsza, nie potrafi znalezc zadanego celu. Oczywiscie to nie wina „samochodu” tylko apple.
|
|
|
|