![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#3521 |
|
FCP member
![]() Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
|
Witamy w gronie Fordziarzy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-=> S-Max - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]()
|
|
|
|
|
|
#3522 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Jacek
Model: mk3
Silnik: 1.0 125 KM
Rocznik: 2017
|
heja
no tak wyszło że po latach jezdzenia oplami , fiatami, VW - padło na fokę mkIII po lifcie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Rodzice jezdzą focusami od samego poczatku - jeszcze od mk1 - i co wersja to zmieniają - ale ja dostalem sluzbowe i cos tanszego kupilem zeby bylo w domu. fajny sie trafil, przemierzony, fajny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. liczę że sie wiele od Was nauczę i dowiem pozdrawiam! jacek |
|
|
|
|
|
#3523 |
|
FCP member
|
Witamy na forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-=> S-Max - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]()
|
|
|
|
|
|
#3524 |
|
![]() Zarejestrowany: 21-08-2025
Model: focus mk3
Silnik: 1,6 ti-vct
Rocznik: 2018
|
Cześć.
Miło mi dołączyć do grona fanów, specjalistów i pasjonatów marki. Co prawda na ogół poruszam się Subarakami, ale jako, że nie młoda już Rodzicielka zakupiła Focusa, to chciałbym trochę poczytać na jego temat i może znaleźć rozwiązanie problemu oraz w przyszłości mieć większy dostęp do zasobów forum. Pozdrawiam serdecznie Adminów, Moderatorów i Użytkowników. |
|
|
|
|
|
#3525 |
|
![]() Imię: Kacper
Model: Ford Mustang 5.0 V8 GT
Silnik: 5.0 V8 GT
Rocznik: 2020
|
Cześć,
jestem Kacper z Wałcza |
|
|
|
|
|
#3526 |
|
FCP member
|
Witamy na forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#3527 |
|
![]() Imię: Mateusz
Model: S-Max MK I
Silnik: 2.0B
Rocznik: 2009
|
Cześć wszystkim!
Z tej strony Mateusz – właśnie dołączyłem do grona właścicieli Forda i nie ukrywam, że jestem bardzo zadowolony z nowego nabytku. To mój pierwszy samochód tej marki, więc liczę na sporo nowości, doświadczeń i oczywiście... dobrej zabawy za kierownicą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam nadzieję, że znajdę tu mnóstwo inspiracji, porad i ciekawych rozmów. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na forum! |
|
|
|
|
|
#3529 |
|
![]() Imię: Piotr
Model: Focus MK3
Silnik: 1,5 Ecoboost
Rocznik: 2015
|
Witam
Jestem od niedawna posiadaczem Focusa MK3 1,5 Ecoboost. Rocznik 2015 i dużo bajerów, których się uczę, bo przez długi czas jeździłem Peugeotem 307SW z 2002 roku, więc przeskok jest. Ford ma okazyjnie ciągać przyczepę kempingową, więc będzie miał co robić, a przez to ja też będę miał z nim co robić. Stąd pewnie będą pojawiały sie pytania. |
|
|
|
|
|
#3530 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Paweł
Model: Focus mk3 kombi
Silnik: 1.6 tdci 115km
Rocznik: 2014
|
Witam wszystkich
Mam na imię Paweł, mieszkam w okolicach Bolesławca (dolny śląsk) i od około miesiąca posiadam FF3 2014rok, 1.6TDCi 115km. Wcześniej był FF1, 1.8b, GHIA, a w rodzinie jeździ jeszcze jeden FF1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W planach mam założenie swojego tematu z prezentacją autka, tylko muszę dokończyć pierwszą naprawę (UPG) i będę dopiero zbierał doświadczenia z jazdy. Pozdrówki! |
|
|
|