![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#3741 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Nie ma czegoś takiego.
Sprawdzasz co masz i pobierasz z niezależnych źródeł odpowiednie pliki w formie gotowego pendrive'a. To jak z Androidem w telefonach, nie ma obrazów stanu obecnego. |
|
|
|
|
|
#3742 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Jacek
Model: Grand C-MAX
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2016
|
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego) Dzięki za odpowiedź. Czy lepiej pobierać z oficjalnej strony Forda, czy jest może gdzieś dostępny jakiś soft poprawiony/ulepszony? Ostatnio edytowane przez Speedo ; 03-03-2025 o 13:38 |
|
|
|
|
|
#3743 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Nie cytuj całych postów zwłaszcza gdy odpowiadasz bezpośrednio na nie.
Przeczytaj ten temat,bedziesz miał wszystko wyjaśnione.. |
|
|
|
|
|
#3744 |
|
![]() Imię: Jacek
Model: Grand C-MAX
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2016
|
375 stron... To miłe, że zakładasz, że mam tak dużo wolnego czasu.
Użyłem opcji szukaj, nie znalazłem. Dlatego zapytałem. W porządku. Poradziłem sobie inaczej, odpowiedni model językowy znalazł mi te informacje w czasie krótszym, niż bym stracił na kopanie, ale dłuższym, niż kosztowałoby Cię podanie dwóch linków. Mimo wszystko dziękuję, za przypomnienie największej wady for internetowych i pozdrawiam. P.s. Naprawdę doceniam jaką kopalnią wiedzy i doświadczeń jest forum, ale trochę brakuje aby te najprostsze informacje, były łatwiej dostępne. Podpięty temat z instrukcją gdzie i dlaczego szukać alternatywnych wersji oprogramowania byłby bardzo pomocny. Jeśli taki jest, a ja go nie zauważyłem, to przepraszam - mój błąd. Ostatnio edytowane przez Jacek_ck ; 03-03-2025 o 08:33 |
|
|
|
|
|
#3745 | |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3746 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
Muszę zacząć przypominac ,że forum normalne tez istnieje . Właśnie doświadczyłem pewnej rzeczy gdy ktoś o coś mnie pytał na tym forum a jeden wykorzystał tą sytuację .
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa Ostatnio edytowane przez leszcz ; 05-03-2025 o 12:50 |
|
|
|
|
|
|
#3747 |
|
![]() Imię: Seba
Model: Ford Mondeo mk5
Silnik: 1.5 EcoBoost
Rocznik: 2017
|
Witam. Czy można samodzielnie zaktualizować SYNC 3. Ford Mondeo mk5 2017 r.
|
|
|
|
|
|
#3748 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
|
|
|
|
|
|
#3749 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
|
|
|
|
#3750 |
|
![]() Imię: Michał
Model: Edge
Silnik: 3.5
Rocznik: 2017
|
Witam.
Mam zaktualizowanego SYNCa do wersji 3.4 z dodatkami. Nie wiem jak działała przed aktualizacją ale aktualnie zamula. Nie ma reakcji natychmiast tylko takie opóźnienia. Czy to przez to też czujniki parkowania z przodu czy z przodu działają z opóźnieniem - bardzo późno wykrywają przeszkodę i z przodu i z tyłu. Proszę o poradę. Pozdrawiam |
|
|
|