![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#3771 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Maciej
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2004
|
p88
Bump: Mam mapy dzis sprawdzane daj znac jak cos |
|
|
|
|
|
#3772 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 30-01-2009
Model: Mondeo MK3
Silnik: TDCi
|
Szanowni Panowie,
problem jest następujący: muszę wymienić czytnik DVD do DENSO. Mój czytnik ma numery 3S7T 10E887 AE. Mam okazje kupić czytnik o numerach 3S7T 10E887 AG. Czy jest szansa żeby ten czytnik o innej końcówce numeru działał ? Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#3773 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk3-DENSO
Silnik: 2.O TDCi 115/156KM, 299/377Nm 'by Heko.
Rocznik: VII/2OO5 Sedan
|
Cytat:
http://www.fotoszok.pl/upload/29999c8e.jpg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() 668855686 Ostatnio edytowane przez Mariusz ; 01-04-2014 o 12:58 |
|
|
|
|
|
|
#3774 |
|
|
wielki dzięki!
|
|
|
|
|
|
#3775 |
|
|
gregus30, rozsądna cena za DVD to 300 góra 450zł. Zawsze przy odrobinie cierpliwości można za 300 wyhaczyć na portalach sprzedażowych.
Po wymianie DVD trzeba numer VIN przypisać mu taki sam jak w wyświetlaczu Denso, ale o tym zapewne wiesz. Wiedz także, że napędy DVD były montowane w różnych modelach Forda i tutaj czasami może wystąpić problem: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
![]() 668855686 Ostatnio edytowane przez Mariusz ; 02-04-2014 o 21:45 |
|
|
|
|
|
#3776 |
|
|
stad moje pytanie - jest tansze DVD na allegro z inna koncowka numeru. a juz mam dosc jezdzenia bez radia, klimy i wentylacji...
znacie kogos, kto w W-wie wykona takie sparowane VIN-u? |
|
|
|
|
|
#3777 |
|
|
|
|
|
#3778 |
|
![]() Imię: Andrzej
Model: C-Max 1.6TDCI 109KM
Silnik: Diesel
|
Witam
Wracając na chwilkę do tematu uszkodzonych fabrycznych anten GPS/braku sygnału przetestowałem dwa rozwiązania w C-max 2004r 1. Zakup mini anteny GPS ze złączem GT5 za 30pln Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - pracuje poprawnie ( sygnał satelit na 60-70% w menu serwisowym )ale jeśli mamy podgrzewaną przednią szybę to montując antenę na podszybiu sygnał spada o ok. 40% w porównaniu z montażem na dachu.(Mimo montażu na magnes jest łatwa do uszkodzenia/kradzieży) 2. Zakup Anteny samochodowej Sunker AM FM GPS za 22pln Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. -antena zamontowana w miejsce fabrycznej. By nie przeciągać przewodów połączenie z fabrycznym okablowaniem - pracuje poprawnie ( sygnał satelit na 60-70% w menu serwisowym ) - jedyny minus to przy montażu w C-Max na przodzie dachu bat anteny FM sterczy pod kątem prostym - ja wymieniłem bat na metalowy ( w zestawie był z włókna szklanego z owiniętym przewodem pod koszulką) i po przykręceniu wygiąłem pod kątem ok 30st. Osobiście polecam w C-Max drugie rozwiązanie - brak problemu z sygnałem a jedyna przeróbka to powiększenie otworu mocowania (Kwadrat 14x14mm) i polutowanie przewodów anteny z inst. fabryczną. Ps. Tak jedna jak i druga antena potrzebowała ok. 10min by złapać PIERWSZY RAZ poprawny sygnał z satelit - potem już jest odrazu. Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez andwiol ; 03-04-2014 o 21:55 |
|
|
|
|
|
#3779 | |
|
![]() Imię: Robert
Model: Mdo MK3,4,5; Focus MK3
Silnik: 2.0TDCi; 1,4Pb
Rocznik: 2006; 2009
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3780 |
|
ford::amateur
![]() Imię: aga
Model: ford focus c max
Silnik: 2
|
witam
mam taki problem ,od tygodnia jestem posiadaczka Forda-focusa C-maxa 2004 ghia z nawigacja dotykowa Denso i mam takie pytania: -jak mozna ustawic zegar na ekranie (wyswietla mi dobry czas ale jeszcze zimowy ,czyli o godzine spozniony,nigdzie w instrukcji nie znalazlam jak mozna to przestawic) -nawigacja pokazuje caly czas bledne polozenie pojazdu,nawet po kalibracji znajdzie odpowiednie polozenie,gdy wpisze cel ,odmierza trase(prawidlowa od miejsca polozenia do celu,ale po wystartowaniu nawigacji gubi sie i pokazuje calkiem inne polozenie pojazdu niz w ktorym obecnie sie znajduje i prowadzi po blednych ulicach na ktorych wcale sie nie znajduje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kompletnie nie wiem o co chodzi ,nie znam sie na tym wiec prosze o wyrozumialosc Bump: aha dodam jeszcze ze na ekranie pokazuje sie caly czas ikonka znaczek Gps jak przeczytalam w instrukcji to oznacza to slaby sygnal a podobno normalnie ten znaczek nie pokazuje sie: Symbol Gps-oznacza ze otrzymywane sygnaly GPS sa niewystarczajace do dokladnego okreslenia polozenia na mapie.Symbol ten nie jest wyswietlany w normalnym trybie dzialania(niestety nie napisali juz co jest tego przyczyna i jak mozna to rozwiazac?)Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| denso , focus , ford , map , nawigacja , radio , s-max , tmc |
|
|