![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#371 |
FCP member
![]() Imię: Krzysiek
Model: wszytkie fordy 2,7 lubie , Mach-e podstawa
Silnik: TDCI PB , obecnie 2.0 ecobost 243
Rocznik: 2020-----2023>>>>>
|
![]()
Da , juz przekladalem piny w kostce na org , bo ktos tworzyl statek kosmiczny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]()
Na którym pinie oryginalnego złącza lampy (bez grzebania wewnątrz lampy) da się zapalić samą soczewkę bez leda "na wprost"?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#373 |
FCP member
|
![]()
Tadek nie pamietam jak to bylo ale byly jakies przepiecia , podpiecia etc, wiem ze robilem tak jak bylo w org,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
ford::professional
![]() Imię: Kuba
Model: Kuga
Silnik: 1.5
Rocznik: 2020
|
![]()
Jak zjadę do domu to porobię foty tych lamp, kostek i kabelkologii. Może więcej będzie wiadomo.
Wytaptane z telefonu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
ford::beginner
![]() Imię: Bartek
Model: Fusion, Escape
Silnik: 2.0 Ecoboost
Rocznik: 2015, 2021
|
![]()
Wiem, że to forum dotyczy Dynamic LED (to już zrobiłem), ale jakoś nie mogę nigdzie znaleźć informacji, a nie chcę też zakładać nowego wątku. Mój Fusion zaczyna się "klepać" i oprócz LED'ów zrobiłem już tylne światła, ale mam problem jeszcze z przeciwmgielnym. Po przerobieniu lamp mam wyprowadzony kabelek w lampie do podłączenia, ale obawiam się że nie mam doprowadzonej wiązki. Kupiłem i założyłem oryginalny wyłącznik, oczywiście nie działa bez aktywowania w komputerze. Pewnie macie jakieś doświadczenie w tym temacie (podłączenie i przeprowadzenie kabla, kody do Forscan - najlepiej darmowe, bo już trochę przekroczyłem budżet). Z góry dzięki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
|
![]()
Naprawdę nikt nie może pomóc? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]()
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
- Opis złącz BCMi MK5/Fusion:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Schemat świateł przeciwmgłowych MK5/Fusion: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Trzeba wykonać połączenia zgodnie ze schematem: - z włącznika świateł do BCMi - z BCMi do tylnego p-mgłowego. Aktywacja tylnego p-mgłowego: - w IPC (by świeciła kontrolka) - w BCMi (by działało). Nie używam do tego FORScana, więc nie mam tych "kodów". Nie bardzo mam czas by to siedzieć i dekodować bez wyraźnej mojej potrzeby. Sory... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Musisz uderzyć do "guru od kodowania wszystkiego FORScanem" - @kzmuda, będzie Kolega miał okazję być pomocny na forum... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
------------------------------------------------------------------------------------------------ Nadal tu jestem ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 29-07-2017 o 12:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
FCP member
|
![]()
kolega niechaj porobi instalacje, założenie przełącznika świateł EU nic nie wnosi , trzeba dorobić kabelki tak jak kolega
podał a wtedy
BCM 726-28-01 xxxx xXxx xxxx w miejce dużego X piszemy cyfre 1 IPC 720-02-02 xxxX xxxx w miesjce X pisze cyfre 2 <Żywiec> na pewno będzie potrzebny i tobie i nam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez kzmuda1 ; 30-07-2017 o 00:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
|
![]()
Śliczne dzięki koledzy, po niedzieli będę działał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
![]() Imię: Artur
Model: ford fusion
Silnik: 2.0
Rocznik: 2016
|
![]()
Witam proszę o informację czy urządzeniem foxwell nt644 pro zaprogramuje się FLD w fusionie żeby działały jeżeli jest taka opcja to czy ktoś podpowie jak to zrobic
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
fusion , fusion podświetlenie , lampy , lampy do jazdy dziennej , led , oświetlenie , reflektor |
|
|