![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#371 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 20-07-2008
Model: MK3
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2005
|
Podziekowania dla wszystkich ktorych posty w tym watku proces update zrobily latwym i przyjemnym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (zadnej straty plytek - nagrana jedna z update od MDMa a druga z mapa i wszystko hula - ze wzgledu na to iz w obydwu przypadkach nagrywalem na DVD+R Verbatim jak to zrobic sluze porada na pw bo nei ma sensu zasmiecac powtorkami tego watku)
Wszystko smiga na TNSie ... Jakby kto chcial poratowac czlowieka informacja na pw gdzie mozna znalezc Mapy do Jaguara do celow testowych to bylbym wdzieczny. Na razie nie jestem "trendy" z mapkami TNS a majac takie cacko jak Mundek to wypada Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam, Suenio |
|
|
|
|
|
#372 |
|
|
Witam! :fcp1
Czy da się włączyć wyświetlanie zegara w DENSO tuż nad okienkiem z klimatyzacji :fcp3 ? Tak jak tutaj [link=http://www.flickr.com/photos/28337853@N00/134453500/:y50meefq]TUTAJ[/link:y50meefq] :fcp16 Jescze przy okazji zapytam, blokuje się przycisk MENU, czy mogę za niego prysnąć trochę WD40?? :fcp8 Pozdrawiam! :fcp1 |
|
|
|
#373 | |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-08-2006
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
Cytat:
|
|
|
|
#374 | |
|
|
Cytat:
Szkoda... Proszę jescze o rade na temat przycisku MENU :fcp1 . Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#375 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 05-06-2007
Model: S-max FL, Ecopasqda st-line,Edge 2fl
Silnik: 2.0 tdci, 1.0 w 3 cyl at6, 2.0 w 4cyl at8
Rocznik: 2010,2018,2019
|
pewnie bylo radio wyciagane i w tych dziurach na kluczyki cos sie porysowalo i blokuje. wloz jakis pilniczek do paznokci albo cos cienkiego i pojezdzij w okolicach przycisku i tej dziurki
|
|
|
#376 |
|
|
zegar który jest wyświetlany w c-maxie , focusie II to tylko część architektury systemu sam rtc (real time clock) jest zaszyty w procedury modułu gem (focus II i pochodne) , w mondku nie ma gdzie zapamiętać ustawień zegara to tyle na temat zegara
|
|
|
|
#377 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 17-05-2007
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 2.0 TDCI @205KM
Rocznik: 2016
|
Panowie, przekopałem cały ten temat (no dobra, przyznam się, że niektóre posty trochę po łebkach, bo po 7 stronach zacząłem zasypiać...).
Znalazłem linki do strony MDMcapital (respect za wiedzę, a przede wszystkim za niesioną pomoc), ale niestety stronka coś mi nie chodzi. Stąd też pytanie - są jakieś świeże linki do wspomnianej skarbnicy wiedzy MDMcapital? Chciałbym uruchomić u siebie polską mapę i ogólnie dowiedzieć się czegoś więcej na temat nawigacji w swoim samochodzie. |
|
|
|
|
|
#378 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 20-07-2008
Model: MK3
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2005
|
Czy zawazyliscie moze aby po aktualizacji do nowej wersji softu (tego zapodanego wspanialomyslnie przez MDMa) starsze plytki z mapami przestaly gadac? Mam wersje z 2004-2005 i przestala gadac po upgrade.
No chyba ze ja cos sknocilem w konfiguracji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tez mozliwe. |
|
|
|
|
|
#379 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Jarek
Model: Mondeo
Silnik: 2.2 tdci
Rocznik: 2012
|
Robiłem dzisiaj update softu i u mnie jest wszystko ok. - stare z 2004 dalej mówią.
|
|
|
#380 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Jarek
Model: Mondeo
Silnik: 2.2 tdci
Rocznik: 2012
|
W menu NAVI jest klawisz który odpowiada za włączenie/wyłączenie głosu. Po włożeniu płytki TOYOTY najczęściej on przechodzi w stan wyłączenia.
|
![]() |
| Tagi |
| denso , focus , ford , map , nawigacja , radio , s-max , tmc |
|
|