![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#3961 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 18-12-2017
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2018
|
![]()
Przeanalizowałem 6 modeli samochodów w tym 2 premium. Ford miał najlepszy stosunek ceny do jakości, miał nadwozie HB, najlepsze wyciszeniei oraz prawie najlepiej się prowadził. Narzekamy sobie tutaj co FORD zepsuł w nowym modelu względem mk4.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3962 |
![]() Imię: Mirek
Model: Mondeo mk5 fl Vignale
Silnik: 2.0 ecoblue 190KM AWD
Rocznik: 2020
|
![]()
Mam Mondeo bo poprzednie było też Mondeo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w mk4 ustawianie trybu pracy zawieszenia było pod ręką - po prostu piszę żeby inni byli świadomi że jest to męczące - ja np. teraz po doświadczeniach zastanowiłbym się czy brać zawieszenie adaptacyjne i nie wydać tego na inne wyposażenie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3963 |
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
![]()
Brałem w pakiecie, kosztowało wtedy 1000 pln, więc świadom jak się go włącza/wyłącza, wziąłem. Ale jakby kosztowało 5000, to już bym pewnie nie wziął.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3964 |
![]() Imię: Mirek
Model: Mondeo mk5 fl Vignale
Silnik: 2.0 ecoblue 190KM AWD
Rocznik: 2020
|
![]()
Zawieszenie adaptacyjne za 1000 PLN ? kiedy za tyle było ? bo występowało tylko w pakiecie ultimate za 9000 czy coś w tym stylu - no chyba że odliczasz od tego blis, aktywny tempomat itd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3965 |
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
![]()
Tak właśnie - chciałem mieć tamte rzeczy i wyszło, że dopłata 1000 daje też IVDC. No to wziąłem. :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3966 |
|
![]()
Też uważam, że Mondeo Mk5 jest bardzo dobre. Narzekam na w sumie duperele z nadzieją, że jakiś projektant/programista to czyta i gdy będzie pisał soft to sam się zastanowi nad wygodą użytkownika. A nie tylko odfajkować wg listy i gotowe a potem klient klnie pod nosem.
Czemu np. nie robią różnych trybów pracy elektroniki? Jeden dla osób starszych, które nie ogarniają zmiany daty w komputerze, i drugi na wybitnych specjalistów, którzy by chcieli sobie po swojemu poustawiać guziki. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. PS Aktywne zawieszenie jest lodzio miodzo. Szczególnie tryb komfort, właściwie go nie wyłączam. Ostatnio edytowane przez Tetryk ; 10-01-2019 o 10:40 Powód: PS |
![]() |
![]() |
#3967 |
![]() Imię: Paweł
Model: Mondeo MK5 Kombi ST-Line
Silnik: 2.0 TDCi 180KM M6
Rocznik: 2016
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3968 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
![]()
Nie było,ale ja właśnie się przymierzam do tematu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
![]() |
![]() |
![]() |
#3969 | |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]() Cytat:
![]() |