![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 30-10-2007
Model: Ford Mustang,Expedition
Silnik: 3.8 v6,5,4 V8
Rocznik: 1995
|
nie musze ale mogeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,ale kazdy ma prawo do własnego zdania a ja nie powiem że niemasz racji bo różne mundki widziałem jedne lepsze drugie gorsze jak wszedzie,a wałeczki hm..może,tylko jak go kupowałem 6 lat temu to nic mi o tym niewiadomo,ale zastanawia mnie tylko to ,że nawet jak mechanik ze mną siądzie to mówi że jedzie on jak dobre 2.0,bo ciągnie ale jakby niepatrzec po pokrywie 1.8 jak wół, no i wydech troszke inny a opony dalem takie celowo dzięki temu mam felgi jak nowe do tej pory,balon to balon
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zablokowany
Model: fs
Silnik: 1998
Rocznik: 95
|
znaczy sie po pokrywie zaworow?? bo 1.6 1.8 2.0 niczym sie nie roznia.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
|
wyglądem nie - oznaczeniami takGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,jest napisane jak wół,moc w kw
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zablokowany
Model: fs
Silnik: 1998
Rocznik: 95
|
ale to nie na pokrywie zaworow.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 21-09-2006
Model: Foka GHIA
Silnik: TDDI
Rocznik: 2001
|
na rezonatorze jest to napisane a na pokrywie zaworów zetec i 16VGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#36 |
|
|
łojtam bzdury sie czepiacie - szybko pisane i sie zgapilem,nieważne ale jest jak wół
|
|
|
|
![]() |
|
|
|