![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#31 | ||
ford::average
![]() Zarejestrowany: 30-07-2011
Model: Transit
Silnik: 2,5D 4CC
Rocznik: 1993
|
![]() Cytat:
Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 19-07-2011
Model: Ford Transit/CUSTOM
Silnik: 2.5D/2.2
Rocznik: 1995/2015
|
![]()
noo - jesli to ten sam egzemplarz to roznica jest widoczna.
(zwlaszcza zauwazalny jest brak listew i bagaznika na dachu)Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]()
Ten sam i nie był lakierowany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak się patrzę, aż dziw bierze, że nie ma tu działu gdzie można się swoim tranziłem pochwalić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
FORD|AUTHORIZED
![]() Imię: Wojciech
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2003
|
![]()
W Ford Life jest dział Moje Auto.
Ale tam prawie nikt z transitowców nie zagląda, tam produkują się amatorzy z osobówkami. Moderatorownia - niestety - nie rozumie, ze Transit oraz jego użytkownicy mają swoją specyfikę i nic by się nie stało, gdyby w naszym dziale było miejsce na pokazywanie tylko Transitów. Jakiekolwiek próby indywidualizowania działu napotykają na mur niezrozumienia - wszystko wpada do wspólnego wora. W Moim Aucie w ciągu 6-ciu lat pokazano... 2 (dwa) Transity. Podobna sytuacja jest z tuningiem. Właściciela Fiesty nie interesuje Transit blaszak lub laweta - szuka innej Fiesty fajnie zrobionej albo marzy mu się Focus lub Mondeo. Tam szuka inspiracji do działania. Z kolei użytkownika Transita guzik obchodzą osobówki. Spróbuj tam pokazać swojego Rechota... Tak a propos - myślałeś już o kółeczkach alu?
Zgredzik Ostatnio edytowane przez wojtekjanus ; 03-08-2011 o 08:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Myślałem, ale to nie to Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Właśnie rozkręcam firmę piaskująco-sodująco-szkiełkującą, generalnie obróbka strumieniowo-ścierna, w ofercie będzie też renowacja felg, więc kurczak będzie miał też na sobie żywą reklamę i pięknie odpicowane stalówki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
FORD|AUTHORIZED
![]() Imię: Wojciech
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2003
|
![]()
Stalowe felgi też mogą być... inne:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zgredzik Ostatnio edytowane przez wojtekjanus ; 03-08-2011 o 09:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
już prędzej poszerzona seria Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podobają mi się te felgi które na nim są, tylko dekielki im trzeba założyć ładne (mam 2 i już kompletnie szare) i będzie doskonale Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 03-03-2012
Model: tranzit
Silnik: 2.5 D
Rocznik: 1995
|
![]()
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co to jest i z kąt ma być podłączony przewód elektryczny zaznaczony na zdjęciu przewód |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
No ciekawe, czemu internet nie jest podpięty do twojego dysku twardego? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 05-03-2012
Model: transit
Silnik: 2,5td.
Rocznik: 96
|
![]()
witam wszystkich ,potrzebuję pomocy nie wiem co mam robić, mam transita 96rok .zapala mi się czerwona kontrolka po czym traci moc ,jadę w tedy nie więcej niż 60 i głośniej pracuje,i czasami obroty wariują pali na dotyk nawet w największe mrozy i jak zgaśnie ta kontrolka to ma świetnego kopa i nie kopci ,pisał mi raz ktoś żebym wymienił czujnik położenia wałka pompy ,nie mam za dużo kasy i boje się że mnie skroją za nie wiedzę a to może być bzdura męczę się tak już jakieś 40 tyś.km proszę o pomoc ,będę strasznie wdzięczny pozdrawiam
|
![]() |
![]() |