Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Transit
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 02-08-2011, 22:42   #31
JuloKrk
ford::average

Model: Transit
Silnik: 2,5D 4CC
Rocznik: 1993
Domyślnie Odp: 2,5D mocno poci się ropą

Cytat:
Napisał tomlim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
okolo 120 to tez lapie ale na highwayu po kilku km jazdy
no to mój po 1km, od swiatel do swiatel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał wojtekjanus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chyba przesada - lekko ścierna pasta polerska np K2 Tempo daje fantastyczny efekt. Schodzą brudy, a auto błyszczy się jak.. wiadomo co...
No ale mój był słabo malowany, jest matowy, ma fatalne wpyłki, które trzeba wyrównać. A K2 można sobie co najwyżej... No można sobie przetrzeć ładne auto, żeby się błyszczało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wierz mi, wiem co robię, oto dowody Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

JuloKrk jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 02-08-2011, 23:08   #32
tomlim
ford::advanced

Model: Ford Transit/CUSTOM
Silnik: 2.5D/2.2
Rocznik: 1995/2015

noo - jesli to ten sam egzemplarz to roznica jest widoczna.
(zwlaszcza zauwazalny jest brak listew i bagaznika na dachu)Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tomlim jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 02-08-2011, 23:14   #33
JuloKrk

Ten sam i nie był lakierowany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak się patrzę, aż dziw bierze, że nie ma tu działu gdzie można się swoim tranziłem pochwalić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 03-08-2011, 08:52   #34
wojtekjanus
FORD|AUTHORIZED

Imię: Wojciech
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2003

W Ford Life jest dział Moje Auto.
Ale tam prawie nikt z transitowców nie zagląda, tam produkują się amatorzy z osobówkami. Moderatorownia - niestety - nie rozumie, ze Transit oraz jego użytkownicy mają swoją specyfikę i nic by się nie stało, gdyby w naszym dziale było miejsce na pokazywanie tylko Transitów. Jakiekolwiek próby indywidualizowania działu napotykają na mur niezrozumienia - wszystko wpada do wspólnego wora. W Moim Aucie w ciągu 6-ciu lat pokazano... 2 (dwa) Transity. Podobna sytuacja jest z tuningiem.
Właściciela Fiesty nie interesuje Transit blaszak lub laweta - szuka innej Fiesty fajnie zrobionej albo marzy mu się Focus lub Mondeo. Tam szuka inspiracji do działania. Z kolei użytkownika Transita guzik obchodzą osobówki.
Spróbuj tam pokazać swojego Rechota...
Tak a propos - myślałeś już o kółeczkach alu?

Ostatnio edytowane przez wojtekjanus ; 03-08-2011 o 08:59
wojtekjanus jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-08-2011, 09:07   #35
JuloKrk

Myślałem, ale to nie to Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Właśnie rozkręcam firmę piaskująco-sodująco-szkiełkującą, generalnie obróbka strumieniowo-ścierna, w ofercie będzie też renowacja felg, więc kurczak będzie miał też na sobie żywą reklamę i pięknie odpicowane stalówki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 03-08-2011, 09:35   #36
wojtekjanus
FORD|AUTHORIZED

Imię: Wojciech
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2003

Stalowe felgi też mogą być... inne:

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez wojtekjanus ; 03-08-2011 o 09:38
wojtekjanus jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-08-2011, 09:51   #37
JuloKrk

już prędzej poszerzona seria Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podobają mi się te felgi które na nim są, tylko dekielki im trzeba założyć ładne (mam 2 i już kompletnie szare) i będzie doskonale Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 03-03-2012, 14:46   #38
Ryszard1234
ford::amateur

Model: tranzit
Silnik: 2.5 D
Rocznik: 1995

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co to jest i z kąt ma być podłączony przewód elektryczny zaznaczony na zdjęciu przewód
Ryszard1234 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-03-2012, 15:58   #39
JuloKrk

No ciekawe, czemu internet nie jest podpięty do twojego dysku twardego? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 06-03-2012, 11:13   #40
marekkilanski
ford::amateur

Model: transit
Silnik: 2,5td.
Rocznik: 96

witam wszystkich ,potrzebuję pomocy nie wiem co mam robić, mam transita 96rok .zapala mi się czerwona kontrolka po czym traci moc ,jadę w tedy nie więcej niż 60 i głośniej pracuje,i czasami obroty wariują pali na dotyk nawet w największe mrozy i jak zgaśnie ta kontrolka to ma świetnego kopa i nie kopci ,pisał mi raz ktoś żebym wymienił czujnik położenia wałka pompy ,nie mam za dużo kasy i boje się że mnie skroją za nie wiedzę a to może być bzdura męczę się tak już jakieś 40 tyś.km proszę o pomoc ,będę strasznie wdzięczny pozdrawiam
marekkilanski jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania