![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Piotr
Model: Galaxy Mk3
Silnik: 1.6EB 160 KM
Rocznik: 2011
|
mouzes, chodzi Ci o tego?
http://img861.imageshack.us/img861/6845/1002024.jpg http://img36.imageshack.us/img36/4114/1002030o.jpg Mam niestety tylko te dwa zdjęcia. Dałem w formie linków, bo nie chce mi się teraz użerać z ich zmniejszaniem, żeby nie rozwalały forum na szerokość... Ostatnio edytowane przez FrogsterPL ; 28-10-2011 o 23:11 |
|
|
|
|
#32 |
|
ford::average
![]() Imię: Robert
Model: C-Max Titanium
Silnik: 1.6 ecoboost 150KM
Rocznik: 2011
|
może coś z premier 2011...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Uploaded with [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
#33 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 04-11-2008
Model: S-max Titanium S 163KM (na razie)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
|
No to i ja coś od siebie dorzuce..może akurat sie przyda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. Nie wiem jak zrobić,żeby wkleić w mój post pełny rozmiar zdjęcia....?!?!
Wcześniej było: Galaxy MK1 2.0 B+LPG, Galaxy MK2 1.9 TDI Automat, S-max 2.0 TDCi 140KM, obecnie S-max Titanium S 2.0 TDCi 163KM manual. Ostatnio edytowane przez RafałB ; 29-10-2011 o 10:52 |
|
|
|
|
#34 |
|
![]() Zarejestrowany: 03-09-2009
Model: 1
Silnik: Spalinowy
Rocznik: 79
|
...to jak wszyscy, to ja też Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Fotki podglądowe ( LO-RES ) bez obróbki, jak któraś się załapie to poświęcę kilka chwil na dopracowanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Foto : Miras. Uploaded with [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez Miras. ; 29-10-2011 o 23:47 |
|
|
|
|
#35 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 01-11-2010
Model: Mondeo
Silnik: 2.2 TDCi
Rocznik: 2006
|
Może nie są jakoś super artistiko, ale wklejam...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
#37 |
|
![]() Zarejestrowany: 08-07-2009
Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. są to sample , jeżeli będzie potrzeba to pisać i wyślę w org. rozmiarach! (i mogą być w org. barwach)Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez m_g ; 30-10-2011 o 11:13 |
|
|
|
|
#38 |
|
![]() Imię: Piotr
Model: C-Max
Silnik: 1,5 TDCi
Rocznik: 2015
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Autor: ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Link do postu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
#39 |
|
![]() Imię: Krzysztof
Model: Xsara Picasso Exclusive
Silnik: 1,8 16V KME Nevo
Rocznik: 2002
|
To jest link do oryginalnego rozmiaru:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Oczywiście zdjęcia mojego autorstwa
![]() "Wszystko co najlepsze jest w ludziach" "Mózg jest jak spadochron, działa jak jest otwarty" Ostatnio edytowane przez Maddragon ; 01-11-2011 o 21:58 Powód: pkt 21 regulaminu |
|
|
|
|
#40 |
|
Prawie Moderator...
![]() Zarejestrowany: 07-04-2008
Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
|