![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
Technical Administrator
![]() Imię: Mateusz
Model: vW
Silnik: 2
Rocznik: 2020
|
Dziękuję serdecznie za uwagi i opinie. Przyjąłem do wiadomości wszystkie i rozpoczynam etap analizy i poprawek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. Zapraszam do przeczytania tego tematu i przedstawienia swojej propozycji |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: HEI-PA 173
Model: Fiesta ST MK VI, Mondeo MKIV
Silnik: 2.0 Pb ,2.0 TDCI
Rocznik: 2006 , 2011
|
Cytat:
Ps. Czasami odsyła do strony głównej a czasami do ostatniego posta w temacie(może ja mam coś nie tak?) Ostatnio edytowane przez PRZEMEK ; 02-04-2012 o 09:53 |
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 07-07-2009
Model: Focus MK2
Silnik: 1.6 TDCI (109KM)
Rocznik: 2005
|
Powiem szczerze...nie podoba mi się ten nowy design. Powiało...hmmm... tendetą. Te kolory, pomieszana czcionka, ten dziwny, blady kolor postów i zupełnie nie intuicyjne menu.
Może jestem zrzędliwym dradycjonalistą i przywyczaiłem się do starego, ale dla mnie niestety zmiana na minus. Teraz odpalam to forum...i mam oczo-pląs. Nie miałem tego uczucia nigdy wcześniej: stare forum, focus forum, autokącik, OCP.
|
|
|
#34 | |
|
![]() Zarejestrowany: 05-03-2007
Model: Mondeo mk5 Vignale
Silnik: 2,0 ecoblue AWD
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez darnel ; 02-04-2012 o 23:29 |
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 15-08-2010
Model: A
Silnik: B
Rocznik: C
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
![]() Zarejestrowany: 05-03-2007
Model: Mondeo mk5 Vignale
Silnik: 2,0 ecoblue AWD
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
|
Cytat:
Forum powinno być: - proste - czytelne - intuicyjne - łatwo pozwalać się komunikować i znajdować potrzebne informacje Stare takie było. Nowe...to jak się ładnie mówi: przerost formy nad treścią. Gdzie się zmienia, aby mieć stary, poczciwy super design? Da się to domyślnie ustawić forever?
|
|
|
|
#38 | |
|
![]() Zarejestrowany: 15-08-2010
Model: A
Silnik: B
Rocznik: C
|
Cytat:
To podobnie gdybyś miał firmę... klient nasz pan i tego nie zmienisz, bo firma upadnie. Ślady, które klient pozostawi to jedynie efekt końcowy. Liczy się przybycie i pozostanie w szeregach. Użytkownik, który wyłącznie oczekuje jest ciężarem? Nie zapominasz o marketingu, statystykach, reklamie i utrzymanie forum? Nie patrz płasko na sytuację, dostrzeż innych aspektów, bo takim systemem to my kraju nie zbudujemy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Widzę, że nie tylko ja mam negatywną opinię na temat tego motywu. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
|
Cytat:
Mówię poważnie: Poprzedni styl forum był jednym z lepszych, jak nie najlepszych jakie widziałem. Autokącik, OCP, focusklub itp. są również proste, ale nie były tak user-friendly jak to nasze poprzednie. Decyzja należy do modów...
|
|
|
|
#40 |
|
![]() Imię: Artur
Model: Ford Fiesta XR2i / Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 8V 110 KM / 2.5T 225 KM
Rocznik: 1991 / 2008
|
Ale na samym dole (w lewym rogu) można wybrać sobie styl forum i mieć ten poprzedni.
W sumie są trzy do wyboru Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
|
| Tagi |
| forum , styl , wygląd |
|
|