![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
ford::average
![]() Imię: Michał
Model: Mondeo mk3
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2001
|
Nie miałem stopera, ale test trwa maksymalnie 10 sekund.
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Olek
Model: Mondeo MK5 - HB
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2015
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#33 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 30-12-2012
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 PB
Rocznik: 2001
|
Hej
Mam dziwny problem z ogrzewanie mianowicie gdy rano zaczynam jechac mondziakiem mam ustawione na climatroniku LO z kratek leci ciepłem powietrze a po jakims 5-10min od samosci juz dmucha takie jak z dworu powinno wciaz dmuchac takie jak z dworu co jest grane pomozcie |
|
|
|
|
|
#34 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
uszkodzony panel klimatronikaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Masz z żółtą ikonką MAX ?
|
|
|
#35 |
|
![]() Imię: krzysiek
Model: MONDEO
Silnik: 1.8
Rocznik: 2002
|
Witam.
mam problem z ogrzewaniem,mianowicie przy ustawieniu temperatury np.26-28 stopni leci chłodne powietrze,nie mogę go nagrzac a mam małe dziecko. 1.8 zetec 2002 rok,climatronic.Proszę o pomoc. Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 30-11-2013 o 11:39 |
|
|
|
|
|
#36 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo Mk3
Silnik: 2.0 PB
Rocznik: 2004
|
Witam, odgrzeję troszkę temat, ale mam problem z nawiewami z moim mondeo.
Ogólnie to dmucha tylko na szybę i jak włączę ogrzewanie, to jak już zacznie grzać, to wali na pełnej, a po kilkudziesięciu minutach przestaje zupełnie na chwilę. Zaczął od przeczyszczenia czujnika temp. wew. I za pierwszym razem pomogło nawet i znowu wiało też na nogi i twarz i była normalna temperatura.,Ale nie na długo. Za drugim razem efekt był nieco odwrotny, bo wiało na nogi i twarz, ale już nie na szybę. A potem znowu wróciło do "normy", czyli wiania tylko na szybę. Wymieniłem niedawno czujnik temp. wew, ale żądnej zmiany, a po paru dniach zacząć brzęczeć, więc możliwe, że trafił mi się też uszkodzony, ale nie wiem totalnie jak to sprawdzić. Klapki się ruszają w wentylacji - przynajmniej te na przodzie. Dalej nie udało się zajrzeć kamerką rewizyjną. Po demontażu schowka zajrzałem na silniczki. Ciężko wyczuć, czy wszystkie działają, bo widać tylko pracę jednej zębatki, ale reaguje na wszystkie przyciski. Macie jakiś pomsył, gdzie szukać dalej? Albo jak sprawdzić czy czujnik na pewno działa? Ciężko ogólnie je dorwać, a jedyny, który znalazłem albo przyszedł uszkodzony albo to nie to. Jestem troszkę w kropce. Będę wdzięczny za pomoc. |
|
|
|
![]() |
|
|
|