Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Focus
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 03-02-2013, 21:36   #31
nori76
ford::advanced

Model: Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 1.0 Ecoboost Hybrid 125 KM
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: Detale użytkowe w wersji Titanium

Cytat:
Napisał aerostar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To nie jest ogrzewanie tylnej szyby tylko przyklejona do szyby antena radiowa.
Hmm... to ta na dachu od czego jest?
No to jesli to nie ogrzewanie, a antena to co innego, dzięki za wyjaśnienie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez nori76 ; 03-02-2013 o 21:43
nori76 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 04-02-2013, 07:30   #32
baxxterhp
ford::average

Model: Focus Titanium
Silnik: 1.6 EcoBoost 150 KM
Rocznik: 2011

Cytat:
Napisał nori76 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Drodzy posiadacze MK3 titanium...
Czy wasza wersja posiada podwójne ryglowanie drzwi z pilota? Jeśli tak, to czy to jest z tzw automatu, jeśli jest, czy też może nie być włączone i trzeba aktywować? Alarm mam zakładany w ASO przy odbiorze (obwodowy i pojemnosciowy), funkcja dwukliku (raz drzwi kierowcy, dwa reszta) przy otwieraniu dziala ale brak mi ryglowania podwójnego. Nie mam?
Czy na wyświetlaczu automat. klimatyzacji pojawia Wam się napis MONO kiedy pracuje ona w tym trybie? Bo u mnie brak i nie wiem czy to wada czy tak ma być?
Światła dzienne... w MK2 FL miałem dzienne w pozycji "0" włącznika i oczywiście paliły się tez tylne lampy, czy w MK3 też nadal palą się tylne lampy w opcji dziennych?
Na wyświetlaczu od klimatyzacji pojawia się napis MONO
baxxterhp jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 04-02-2013, 08:52   #33
nori76

Cytat:
Napisał baxxterhp Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na wyświetlaczu od klimatyzacji pojawia się napis MONO
Czyli jednym MONO się wyświetla, innym nie, wnioskuje, że na przestrzeni roku poszły zmiany w efekcie których MONO zniknęło z wyświetlacza pomimo że działa.

Bump: Czy ktoś podłączał pendrive'a z mp3 do złącza usb w schowku i działa?
U mnie pojawia się komunikat "urządzenie nie obsługiwane" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a miało działać z każdym pen'em...
Stary 04-02-2013, 10:22   #34
aerde
ford::beginner

Model: Focus MkIII
Rocznik: 2012

Cytat:
Napisał nori76 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Czy ktoś podłączał pendrive'a z mp3 do złącza usb w schowku i działa?
U mnie pojawia się komunikat "urządzenie nie obsługiwane" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a miało działać z każdym pen'em...
U mnie działa (64GB). Natomiast ma tendencje do zawieszania się, ale chyba tylko wtedy, gdy pendrive jest za zimny.
aerde jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 04-02-2013, 10:26   #35
keretey

Imię: Darek
Model: Focus III
Silnik: EB 1.6 150KM
Rocznik: 2011

U mnie działa jakiś pendrive no-name 2GB.
Gdy próbowałem ładować telefon:
- jak był włączony pojawiał się komunikat urządzenie nieobsługiwane i po minucie przestawało ładować,
- telefon wyłączony - ładował się spokojnie.
keretey jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 04-02-2013, 10:27   #36
nori76

Cytat:
Napisał aerde Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie działa (64GB). Natomiast ma tendencje do zawieszania się, ale chyba tylko wtedy, gdy pendrive jest za zimny.
Po prostu włożyłeś pen'a do gniazda i działa? Nic szczególnego nie trzeba robić?
Stary 04-02-2013, 10:42   #37
aerde

Model: Focus MkIII

Cytat:
Po prostu włożyłeś pen'a do gniazda i działa? Nic szczególnego nie trzeba robić?
Po prostu. Na wyświetlaczu pojawia się komunikat o inicjalizacji USB i po chwili można grać. Trzeba tylko pamiętać, że USB musi być sformatowane w fat32 -NTFS nie jest obsługiwany.

Nie działa mi tylko po podłączeniu przez przedłużkę, ale miałem sprawdzić, czy to nie czasem wina tego konkretnego kabla...
aerde jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 04-02-2013, 10:47   #38
nori76

Cytat:
Napisał aerde Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trzeba tylko pamiętać, że USB musi być sformatowane w fat32
Muszę zrobić ten format, może pomoże. Dzięki
Stary 04-02-2013, 15:33   #39
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019

Niektórych odtwarzaczy MP3 nie czyta, bo też tak miałem, natomiast pendrive'y raczej każde.
Bez problemu ładuje przez USB wszystkie telefony serii galaxy S i przy ustawieniu go jako pamięć masowa jest dostęp do MP3. Streaming przez BT też działa bardzo dobrze, tylko nie wyświetla tytułów.
W instrukcji podają, że nie czyta WMA, a nie ma z tym większych problemów, jedynie czasem się zatnie.

Przedłużka nie powinna być problemem, bo samo gnizado tez jest podłączone kablem, chyba że całkowita długość jest zbyt duża.
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-02-2013, 17:38   #40
xywameg
ford::average

Imię: Darek
Model: fokus III
Silnik: 1,6 125KM

Większość "gwizdków" jest sformatowana w FAT a tego formatu ford nie czyta najlepiej zajrzeć do instrukcji chyba o kompatybilności USB , czy jakoś tak, ale zaciekawiło mnie jak czyta muzę z galaxy skoro karty telefony same automatycznie formatują na FAT chyba Samsung ma inaczej ?
xywameg jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania