![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 10-01-2008
Model: Galaxy, Santa Fe
Silnik: AUY, D4EB - 2.2 16V R4 CRDi
Rocznik: 2001, 2008
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 04-11-2008
Model: S-max Titanium S 163KM (na razie)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
|
I o takie info mi chodziło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak tyle zabawy z wymianą to wymieni mi znajomy mechanik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kupię w parze, jakieś dobrej firmy Philipsa czy OSRAMu i mocy 4300k bo z tego co czytałem są trwalsze niż 6000K i więcej...a starą zostawię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. P.S. Te Trojaczki to jednak skarbonki bez dna... pomimo małych "awarii" to jednak ciągle coś trzeba wymienić/zmienić itp. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ehh troszkę to wkurzające ...
|
|
|
#33 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 10-01-2008
Model: Galaxy, Santa Fe
Silnik: AUY, D4EB - 2.2 16V R4 CRDi
Rocznik: 2001, 2008
|
Nie narzekaj jeżdżę bardzo dużo i nie narzekam, za mocno a zapomniałem napisać nie kupuj żadnych chinek palą się strasznie szybko , a Philipsy ostamy średnio po 3 latach właśnie się zastanawiam nad zmianą lamp na zwykłeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.......
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#35 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Rafał osobiście polecam osramy, mam z nimi do czynienia i jestem bardzo zadowolony. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
|
No niestety w zaprzyjaźnionym sklepie nie miał Osramów, a Philipsy za 180zł szt to przegięcie... polecił mi jakieś chinole 4300k po 39zł sztuka , jak się przepalą wymienia od ręki, mówi że pomimo chińskiego pochodzenia są ok... dziś zamontuje pewnie i zobaczymy,ale co by nie mówić 78zł za PARĘ to nie 300 czy 400zł! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cena masakra...
Ale dzięki za pomoc Panowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
|
|
|