![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Kuba
Model: Focus mk II
Silnik: 2.0 Duratec 145 KM
Rocznik: 2005
|
Ok nie bylo pytania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 14-06-2011
Model: S-Max Titanium
Silnik: 2.0 TDCI 140KM
Rocznik: 2008
|
Witam
Próbowałem znaleźć jakiś najbardziej uniwersalny temat na temat zmieniarek, ale nić takiego nie znalazłem więc wybrałem ten temat, żeby nie zakładać nowego w którym zaraz posypały by się posty, że zaśmiecam forum kolejnym tematem o zmieniarkach. Głowa już mnie boli od tych wszystkich tematów, ale widzę że głównie przewijają się zmieniarki cyfrowe firmy Yatour i XCARLINK, znalazłem też taką firmy NVOX. Mi osobiście, a może i innym pomogłoby takie podsumowanie w postaci plusów i minusów tych zmieniarek. Yatour YT-M06 [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] XCARLINK [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] NVOX NV1080A FORD [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Pomóżcie tym co są przed zakupem i napiszcie co wam się nie podoba. Podajcie przy tym jakie radio posiadacie. Ja osobiście posiadam Blaupunkt Travel Pilot NX i mam zmieniarkę, ale akurat popsuła się i jest okazja na wstawienie czegoś bardziej pożytecznego.
FORD S-Max Tytanium 2.0 TDCI 140 KM Detykacja dla AdamJ, MlekoLowickie i innych Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń. (JP II) |
|
|
|
|
|
#33 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 27-01-2013
Model: Focus
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2008
|
Witam
Szukałem rozwiązania odtwarzania mp3 z karty sd lub usb naczytałem się co nie wiem, a rozwiązanie jest banalnie proste. Całe rozwiązanie jest oparte o transmiter fm, jednak z tą różnicą, że dźwięk jest przesyłany nie przez fale fm a po kablu na złącze AUX. Można odtwarzać z USB i karty SD. Cały opis tu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] a tu film: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
|
Ni nowego - są już od dawna takie urządzenia. Dla mnie to zupełnie nieprzydatne, bo nie wyświetla nazwy utworu/pliku. To jest tylko dla tych, którym obojętne co gra, a jak mam ~300 albumów na USB to nie dotarłbym do tego, którego chcę posłuchać ani za 15 minut.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Mój wyświetla i można przechodzić między katalogami.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zablokowany
|
A co konkretnie masz? Pokaż co wyświetla. Bo żaden na aux nie ma prawa wyświetlać nazw plików.
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zablokowany
|
Eeee, to jest dziadostwo FM - o tym to szkoda gadać, można z tego książek słuchać. Do muzyki się nie nadaje, nawet na fabrycznym radiu forda.
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Jak zwykle bzdury piszesz.
Widać że u Ciebie czas zatrzymał się na transmiterach sprzed 5lat. |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zablokowany
|
Jak zwykle, gdy ktoś nie ma żadnych konkretnych oczekiwań, to łatwo go zadowolić. Dopisz jeszcze, że na YT można posłuchać jak to znakomicie gra.
Ostatnio edytowane przez weuek ; 09-04-2016 o 20:54 |
|
|
|