![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 | |
|
ford::average
![]() Imię: Adam
Model: Focus MK3 Tytanium Kombi
Silnik: 1L (998ccm) - 125KM ecoboost
Rocznik: 2012 - Czekolada (Lunar Sky)
|
czeslaw555 dziękuje za sprawdzenie papierków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. browarek stawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czyli trzeba odpuścić , autko tylko wygląda dobrze :/ Bump: ------------------------------------------------------------------- przed paroma minutami dowiedziałem sie ze mam wyjazd służbowy do Wrocławia ! Wiec po drodze chce zobaczyć jakies autko w okolicy. Dzwoniłem juz tutaj: http://otomoto.pl/ford-c-max-i-1-8-benzyna-ghia-125km-C34414412.html w odpowiedzi na zapytanie mailowe , dostałem taka odp; Cytat:
|
|
|
|
#32 |
|
ford::average
![]() Imię: Adam
Model: Focus MK3 Tytanium Kombi
Silnik: 1L (998ccm) - 125KM ecoboost
Rocznik: 2012 - Czekolada (Lunar Sky)
|
byłem zobaczyć czarnego C-Max'a [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Autko strasznie odrabane, polerowane na niby nie polerowane, na lakierze wszedzie coś, próg lewy wgnieciony jakby na czymś dużym się samochód zawiesił, prawy z tylu jakby ktos nieudolnie lewarek podkładał. Zderzak z tyłu odstaje z lewej strony nie trzyma. Kireunkowskazy z lusterek wyskakuja i lewe lusterko po złożeniu dunda. Przy szybie na dole po zdjeciu osłony widać ze coś było dłubane bo smaru nawalone, niewiadomo po co. Wnetrze ok , powiedzmy ze wszyskto działa choć lekko zmeczone wszysko jest, Tyle z wyglądu ogołnego. Cena 6200 + 1500 opłat, wstępnie - 600 na zderzaki ... Ok, jazda próbna- przy odpaleniu silnika na sprzęgle mocne szarpniecie. Silnik pracuje w miare równo, momentami cos leciutko przerywa, nie byłem na diagnostyce (bo nie było po co) wiec nie wiem jak do konca silnik wyglada i czy ma wycieki. Podczas jazy oczywiscie sprzęgło do wymiany, pedał sprzegła lekko pulsuje. Auto sciąga w lewo a przy 100km/h mocne bicie kierownicy. Pytanie o diagnostyke - oczywiscie nie ma problemu ale brat w vovlco pracuje i u niego mozna sprawdzic. Cena duzo za duą jak za auto w które trzeba na początku całkiem sporo włozyć , a co jeszcze zobaczyłby meczhanik ? W tej chwili oferta znikneła, pewnie poszło do picowania. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] przy tej ofercie sprzedawca pięknie wychwala zachwala i opowiada duzo i długo . Proponuje umowe na niemca ! ten: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] jeszcze w poniedziałek stał we wrocku za 12500. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Byłem tez w Oławie, ale auto już oglądałem po z mroku przy halogenach. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] auto ogołnie dobre, silnik ciezko zapalał. Widać slady zmeczenia i brak tylnej roletki, Auto wyprane wymyte. Ale ile mozna zobaczyć wieczorem. MOZE KOMUS SIE PRZYDA JEŚLI BY SZUKAŁ AUTA W TAMTYCH OKOLICACH. Ja w piątek robie tour de polska. Jade w strone warszawy wiec po drodze będę zwiedzać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Trzymajcie kciuki
|
|
|
#33 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Cytat:
Ludzie czasem kupuja jako nowki auta z re-importu bo sa tansze. Przyklad mam w rodzinie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na tym TÜV bericht pisze cos o "geringe mängel" czyli niewielkie usterki.. ( zarowki, sparciale gumy lub cos o rdzy, oczywiscie w normach jeszcze bo plakietke dostal) Ostatnio edytowane przez slawek-kali ; 05-11-2014 o 11:33 |
|
|
|
|
![]() |
|
|
|