![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Zanim zaczniesz walczyć przejrzyj sobie jeszcze ten temat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Powodzenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
ford::average
![]() Imię: Andrzej
Model: Mondeo ST line
Silnik: 2.0 Ecoboost 203ps
Rocznik: 2011
|
Ok,dzięki
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo MK4 kombi ghia
Silnik: 2.0 Pb + LPG
Rocznik: 2008
|
Cytat:
Skoro jednak zmieniasz na fotele z pamięcią to raczej znaczy, że autem jeżdżą 2 osoby o znacznej różnicy wzrostu (tak było w moim przypadku) i z czasem gdy już nie będziesz musiał przesuwać fotela a tylko lusterka to dojdziesz do wniosku że lusterka tez warto wymienić. Zapewniam, że warto. |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
|
Jestem po wymianie i fotel pasażera działa elektryka i podgrzewanie choć wcześniej miałem tylko grzanie.Natomiast fotel kierowcy działa tylko grzanie,elektryka nie.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wentylacja też nie działa ,bo muszę zmienić włączniki.Właśnie, szukałem na Allegro i nie mogę znaleźć.Macie jakieś pomysły co z tą elektryką???
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
|
Dowiedziałem się ,że instalacja jest inna jest 4 żyłowa przez tą pamięć foteli.Dwóch elektryków już mi odmówiło....
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 29-04-2009
Model: S-Max TitS
Silnik: 2.2 230KM by heko
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 29-04-2009
Model: S-Max TitS
Silnik: 2.2 230KM by heko
|
W serii było 175KM przed liftem i 200 po lifcie. Byłem u nadwornego tunera
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
w KRK
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] W Poznaniu jest @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] . Te parę złotych na chipa to najlepiej wydane pieniądze na mody w samochodzie. Patrz tu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] PS Przepraszam z OT. Kolega pytałGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
ford::beginner
Imię: Patryk
Model: Mondeo mk4
Silnik: 2.2 TDCI
|
Odgrzeje temat. Mam w mondeo szmaciaki z pełną elektryka i pamięcią ale bez wentylacji. Czy gdybym wymienił je na skóry z wentylacja elektryka ale bez pamięci to dałoby się to połączyć żeby mieć w tych skorach wszystko?
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Oczywiście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..Jeśli fotele mają identyczny kształt,wtedy będzie mniej pracy.
|
|
|
|