![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
ford::expert
![]() Imię: Paweł
Model: VW Passat/Mercedes-Benz
Silnik: 1.9 TDI/2.7CDI
Rocznik: 1998/2005
|
no u mnie jak sterownik robili to weze od IC tak skrecili ze jak turbina dmuchnela to sie rozczepily Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie ma za co Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 01-07-2012
Model: Ford Focus
Silnik: 1,8 TDDi
Rocznik: 1999
|
To na 100% termostat, węże gorące. Stoję teraz przed wyborem owego ustrojstwa. Oryginał czy zamiennik ? Wiem, że musi się otwierać przy 88*C. Jak oryginał, to muszę dokupić uszczelkę i robi się ponad 100zł, zamiennik(polecany) Wahler, 30-40zł już z uszczelką. Masz(ma ktoś) jakieś doświadczenia z tą firmą ?
|
|
|
#33 |
|
|
tak, spotkalem sie z ta firma jak sprzedawalem czesci tylko ze do ciezarowek , ludzie brali je, co do reklamacji to juz nie pamietam, ale zbytnio nie bylo, ale powiem Ci tak ze lepsze serwisy braly oryginaly, choc byly sporo drozsze. mechanicy mowili ze nie chca miec niezpodzianek, ze auto pojedzie na wschod a silnik lodowaty jak pupa nieboszczyka. Ja osobiscie bralbym jednak oryginal, bo wiadomo jak to z zamiennikami, choc duzo roboty nie ma .
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
|
Focus zjadł mnie w tym miesiącu niemiłosiernie, ale skoro mus, to mus. Dołożę jeszcze te 100zł i niech da mi spokój 😁
Xperia Z1 tap tap
|
|
|
#35 |
|
|
no najgorsze jest to ze te pierdoly sporo kosztuja.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
|
Niestety, jak za złoto człowiek płaci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Xperia Z1 tap tap
|
![]() |
|
|
|