![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
ford::average
![]() Imię: Sebastian
Model: Focus mk2 FL
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2008
|
Podświetlenie obszaru nóg kierowca + pasażer, wystarczy wsadzić żarówkę typu w5w
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 26-03-2007
Model: Focus combi
Silnik: 1.6 16V zetec SE + LPG
Rocznik: 2002
|
Ja dodałem czujnik cofania [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Światła dzienne zamtowane w kratkę wiewu powietrza, szerokość świateł dobrana tak by zachować wymagane przepisami wymiary, odstępy między nimi, oraz ze stosowną chomologacją. CB radio [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Diodę podświetlającą miejsca na napoje (zamontowaną w kokpicie świecąca w dół) czasem ciężko cokolwiek tam znaleść jakieś drobiazgi. A i ważna rzecz teraz - uchwyt na napój na wylocie z dmuchawy na kokpice, dzięki czemu podczas włączonej klimy ochładza zawartość.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Marcin Ostatnio edytowane przez oisom ; 09-06-2016 o 09:27 |
|
|
|
|
|
#34 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 11-05-2016
Model: Focus MKII
Silnik: 1,8 TDCI
Rocznik: 2007
|
Witam,
rozglądam się za halogenami do mojej Foki mk2 z 2007r.(przedliftowa) Czy same halogeny pasują również z z wersji FL ? Muszę również wymienić przełącznik świateł więc czy mogę od razu przerobić na światła automatyczne ? Drugie pytanie dotyczy el. szyb tylnych, obecnie mam korbki. Na aukcjach dostępne są pochodzące z demontaży całe komplety: blacha, siłownik, sterownik i okablowanie zakończone kostkami. Czy jest różnica w wersjach angielskich i czy hb ma inne drzwi od kombi ? Pomocny byłby schemat elektryczny bądź informacje jak przystosować instalację elektryczną pod tylną elektrykę... podobno to dość ciężkie zadanie, ale chciałbym spróbować. Jak rozbiera się boczki tylnych drzwi ? I jeszcze jedno pytanie... mam fotochromatyczne lusterka boczne ale nie podgrzewane.. da się wymienić wkłady na podgrzewane i fotochromatyczne ? |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 11-05-2016
Model: Focus MKII
Silnik: 1,8 TDCI
Rocznik: 2007
|
W mojej wypowiedzi nie ma znaku zapytania.. mataczenie w cytowaniu ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak, mam fotochromatyczne lusterka boczne. Tak było w ogłoszeniu gdy kupowałem auto, tak jest w rzeczywistości - działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wyglądają na fabryczne, nie pytałem skąd się tam wzięły Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A czy lusterko wsteczne fotochromatyczne w ff mk2 PFL a FL jest takie samo ? Pasuje może to z ff mk3 ? |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Radek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6tdci 90ps
Rocznik: 09.2009
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
ford::average
![]() Imię: Sebastian
Model: Focus mk2 FL
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2008
|
W po lifcie i przed lifcie są inne lampy przeciwmgielne.
Na początku sprawdź czy twój model ma wtyczkę na żarówkę h8/h11. Aby włączyć światła przeciwmgielne musisz mieć przełącznik z tą funkcją. |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Jeżdże Toyotą :-)
![]() Imię: Grzegorz
Model: FF II,5 MK2 hb + FF III,5 hb
Silnik: 1.6b duratec/1.5eb
Rocznik: 2010/2017
|
Cytat:
|
|
|
|
#40 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Nie było FF2 z foto lusterkami bocznymi.
|
|
|
![]() |
|
|
|